Suroviny
Porce: 1-2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 898 kJ / 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,16 g |
Tuky | 27,48 g |
Vláknina | 5,34 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 703 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 20,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rajčata a mozzarellu pokrájejte na plátky a střídavě poskládejte na talíř.
Krok 2: Propláchnutou Perfect Pastu promněte s bazalkovým pestem a osolte dle chuti.
Krok 3: Přidejte na rajčata s mozzarellou, posypte lístky čerstvé bazalky, zakapejte olivovým olejem a podávejte.
Zveřejněno 21. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninové těstoviny Caprese
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrRV
Moje poznámka
Zeleninové těstoviny Caprese
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrRV
Nejnovější recepty
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 22 minutami
Švestkový džem
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno před 9 hodinami
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 11 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno 15. 8. 2025 15:20:45
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno 15. 8. 2025 15:12:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slaný cuketový koláč
ihrdlick před 10 minutami
Kuře na leču
Ivet88 před 43 minutami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Lelekovicero před 58 minutami
Vynikající langoše
pazderka83 před 1 hodinou
Tortilla plněná kuřecím masem
karel_koutnik před 1 hodinou
Nekynuté mini koláčky
JaniLayer před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Lasica před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
k.klemesova@gmail.com před 3 hodinami
Dýňová polévka s uzeným
EvaSeba před 4 hodinami
Pikantní švestkové chutney
tomas.zbornik před 4 hodinami
Tématické fráze:
testoviny caprese,
recept na těstoviny ze zeleninou,
těstoviny caprese - recept,
těstoviny se zeleninou,
bezmasa jidla
Suroviny:
pasta perfect,
pesto bazalkové,
rajče,
sýr mozzarella,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
sůl
Komentáře (4)