Suroviny
Porce: 1-2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 898 kJ / 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,16 g |
Tuky | 27,48 g |
Vláknina | 5,34 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 703 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 20,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rajčata a mozzarellu pokrájejte na plátky a střídavě poskládejte na talíř.
Krok 2: Propláchnutou Perfect Pastu promněte s bazalkovým pestem a osolte dle chuti.
Krok 3: Přidejte na rajčata s mozzarellou, posypte lístky čerstvé bazalky, zakapejte olivovým olejem a podávejte.
Zveřejněno 21. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninové těstoviny Caprese
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrRV
Moje poznámka
Zeleninové těstoviny Caprese
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrRV
Nejnovější recepty
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 3 hodinami
Párečky v těstíčku
Přidáno před 5 hodinami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 9 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 2 hodinami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 5 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 5 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 7 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 7 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 8 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 9 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 10 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 10 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 10 hodinami
Tématické fráze:
testoviny caprese,
recept na těstoviny ze zeleninou,
těstoviny caprese - recept,
těstoviny se zeleninou,
bezmasa jidla
Suroviny:
pasta perfect,
pesto bazalkové,
rajče,
sýr mozzarella,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
sůl
Komentáře (4)