Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 461 kJ / 827 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,56 g |
Tuky | 22,32 g |
Vláknina | 19,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 124,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené chilli brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gNVD
Moje poznámka
Pečené chilli brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gNVD
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 1 hodinou
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 1 hodinou
Pão de Queijo
Přidáno před 2 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 5 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 5 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 1 hodinou
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 1 hodinou
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 1 hodinou
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 2 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 3 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 3 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 3 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 3 hodinami
Koláčky z tvarohu
Atairka před 3 hodinami
Tématické fráze:
pečené brambory,
recepty z brambor,
pečené brambory recept,
brambory recepty,
pečení,
bramborák recept,
chilli brambory,
www nova dobroty cz,
recepty z pečených brambory,
recept bramborák,
brambory recept,
bramboráky recepty,
plněné papriky pečené s bramborem,
recepty brambory,
top recepty- chilli z brambor,
pecene chilli,
pečené pikantní brambory s chilli,
brambory s chilli,
brambory pečené s chilli,
brambory pecene tvrde namocene ve vode
Suroviny:
brambory,
máslo,
olej olivový,
hořčice pikantní,
koření tandori masala,
chilli,
česnek,
semínka sezamová
Komentáře (3)