Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 461 kJ / 827 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,56 g |
Tuky | 22,32 g |
Vláknina | 19,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 124,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené chilli brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gNVD
Moje poznámka
Pečené chilli brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gNVD
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 3 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 4 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 20 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 1 hodinou
Závin tažený jablečný
Majkaa před 2 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 3 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 4 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 4 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 4 hodinami
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 4 hodinami
Kuře na paprice
Kajkajak před 5 hodinami
Tažený štrúdl
Majkaa před 5 hodinami
Tématické fráze:
pečené brambory,
recepty z brambor,
pečené brambory recept,
brambory recepty,
pečení,
bramborák recept,
chilli brambory,
www nova dobroty cz,
recepty z pečených brambory,
recept bramborák,
brambory recept,
bramboráky recepty,
plněné papriky pečené s bramborem,
recepty brambory,
top recepty- chilli z brambor,
pecene chilli,
pečené pikantní brambory s chilli,
brambory s chilli,
brambory pečené s chilli,
brambory pecene tvrde namocene ve vode
Suroviny:
brambory,
máslo,
olej olivový,
hořčice pikantní,
koření tandori masala,
chilli,
česnek,
semínka sezamová
Komentáře (3)