Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 360 kJ / 86 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,36 g |
Tuky | 0,22 g |
Vláknina | 7,84 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapusta vařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OznY
Moje poznámka
Kapusta vařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OznY
Nejnovější recepty
Makovec s hruškami
Přidáno před 4 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 6 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 20 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 14 minutami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 28 minutami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 1 hodinou
Terezčiny ořechové muffinky
Drauska před 1 hodinou
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Vendy007 před 2 hodinami
Milčiny macešky
Lenka95 před 2 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Aleister před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Sahula před 2 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
MilVil před 2 hodinami
Café latte
nadihacek před 3 hodinami
Tématické fráze:
kapusta s klobasou,
kapusta s klobásou recepty,
vaříme kapustu,
kapusta s klobáskou,
kapusta s opecenou klobásou,
dusena kapusta s klobasou,
kapusta s klobasou recept,
recept na kapustu s klobasou,
recepty z kapusty,
kapusta recepty,
dusena kapusta s pokrajenou klobaskou,
klobasa s kapustou,
kapusta s s klobásou,
kapusta s klobasou a zemiakmi,
vaříme s klobásou,
zadelavana kapusta s uzeninou,
varime z kapusty,
kapusta s klobasou a bramborem,
recept kapusta s klobásou,
zadelavana kapusta s klobasou
Suroviny:
kapusta,
česnek,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (7)