Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 712 kJ / 1 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,62 g |
Tuky | 16,81 g |
Vláknina | 22,90 g |
Cholesterol | 466 mg |
Sodík | 226 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 297,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rohlíčky z bramborového těsta se špenátem a Linessou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BjqN
Moje poznámka
Rohlíčky z bramborového těsta se špenátem a Linessou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BjqN
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 12 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 18 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 7 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 9 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 10 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 11 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 11 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 12 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 14 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 14 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 15 hodinami
Tématické fráze:
rohlíky z bramborového těsta,
bramborový salat,
bramborové těsto,
rohlíky z bramborového těsta,
špenátové rohlíčky,
rohlíčky z bramborového těsta videorecept,
lidl bramborového těsta,
rohlíčky z bramborového těsta,
špenátové rohlíčky recept z bramborového těsta,
kolik stojí bramborové těsto,
bramborové těsto pečené,
bramborove tasticky se spenatem a sunkou,
peceny zavyn z bramboroveho testa,
nejlepší bramborový salát
Suroviny:
brambory,
mouka polohrubá,
vejce,
sůl himalájská,
špenát mražený,
šunka,
sýr pomazánkový,
bazalka čerstvá,
koření kari,
kmín celý
Komentáře (10)
Špenát syrový listový nebo tepelně upravený?