Vepřové na pórku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 048 kJ / 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,32 g |
Tuky | 12,94 g |
Vláknina | 4,03 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 214 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 7,31 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 2. 2016 21:33
maiva: když se dívám na ostatní fotky špagetky, tak mi taky nepříjde, jako Petře, že by bylo nějak "jiné", než její ostatní fota.
3. 2. 2016 17:23
maiva: Mě by zajímalo co myslíte tím, že je tohle jídlo o level jinde. Koukala jsem na ostatní recepty a nepřijde mi.
3. 2. 2016 17:22
mňam
3. 2. 2016 16:41
Maso na pórku je moc dobré A čím méně se ochucuje, tím víc dostanou šanci vyniknout základní ingredience. Hezky naservírováno, nepohrdla bych
3. 2. 2016 15:50
Angel 666:Angel, máš jistě pravdu, ale rukopis autora za ty leta je snad poznatTohle jídlo je o nějaký level jinde.
Jinak recept je jistě dobrý
Jinak recept je jistě dobrý
3. 2. 2016 15:13
Někdy je jídlo prostě fotogenické a někdy, i když na chuť výborné, tak na talíři nevypadá vábně .
Tenhle recept je pěkný a i evidentně fotogenický
Tenhle recept je pěkný a i evidentně fotogenický
3. 2. 2016 14:49
Také dělám na pórku, ale spíš kuřecí na kousky. Přidávám sojovku... bez té to není ono... Co je to za hloupou diskuzi, někdy se fotka povede líp, někdy hůř, někdy to jídlo vypadá nádherně, někdy je chuť lepší než vzhled - pomazánka z mlíčí prostě na pohled moc hezky nevypadá, ale na talíři je to vyfocené hezky (tu fotku po smíchání v misce bych už nedávala, kdyžtak bych pomazánku přendala do čisté misky). Tak co řešíte.
3. 2. 2016 14:45
spagetka: Nerozumíme si. Když srovnám úhledně upravený tento talíř a ten například dnešní s pomazánkou, vidím velký rozdíl. Proto mě napadlo se zeptat. Nejde o ostrost fotky nebo tak, ale o prezentaci a ochucení jídla. Je to samozřejmě Vaše věc
3. 2. 2016 14:41
spagetka: neurazilo, rozesmálo
A jinak mám tady stejný názor jako čokoládka, ale to už jsem ti přeci psala včera.
A jinak mám tady stejný názor jako čokoládka, ale to už jsem ti přeci psala včera.
3. 2. 2016 14:38
Ja jsem se ted schvalne divala a ten bily talir ma spagetka u x receptu, casto i u receptu, kde ma fotopostup pripravy, pomaly hrnec atd.Asi by me take tahle diskuze mrzela.
Recept si zaslouzi bod-nepreplacana dobrota, navic moc pekne a vkusne naservirovana.Tohle se opravdu hodne povedlo.
Recept si zaslouzi bod-nepreplacana dobrota, navic moc pekne a vkusne naservirovana.Tohle se opravdu hodne povedlo.
3. 2. 2016 14:37
cathleen: já chápu, ale do prčic práce, promiň, co s tím mám dělat? Vařím a fotím sama, nikdo to za mě nedělá. Tečka. nechci rozviřovat zas bbé diskuze, ale bránit se teda budu. Řekneš mi, o co tu jde? Řada lidí se ve focení zlepšila, to je snad normální ne? A nezlob se, tebe by toto podezření neurazilo? Mne by nenapadlo ti napsat, hele, ta fotka je moc pěkná, ta není tvoje.... Fakt ne. na to si tě totiž dost vážím a věřím ti, já ano. nemám ve zvyku podvádět. Hezký den.
3. 2. 2016 14:33
spagetka: kruciš, kdo tu mluví (píše) o chybě?
Říkám, že je tahle prezentace jiná než tvoje dnešní mlíčí. Tečka.
Říkám, že je tahle prezentace jiná než tvoje dnešní mlíčí. Tečka.
3. 2. 2016 14:31
nomada:chááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá a jak mám dokázat vážená dámo, či muži, že jsem vařila já? Pozvat vás na kafe? Klidně.
3. 2. 2016 14:29
cathleen: A nemůže to být tím, že mám od vánoc nový foťák, protože mi starý dosloužil, tenhle umí líp a nechceš třeba uznat, že i já se mohu lecčemu přiučit i třeba tu? To je fakt chyba????
3. 2. 2016 14:27
spagetka: nesměj se, mě napadlo totéž Talíř vidět netřebuji - vždyť i kdyby vařila dcera nebo sousedka, je to fuk - recept je to pořád pěkný.
Jen to prostě není tvůj rukopis
Jen to prostě není tvůj rukopis
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 8 minutami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 13 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 14 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 15 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 51 minutami
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 3 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 11 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 12 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 12 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 12 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 13 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 13 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šneky z listového těsta jsou povinným pohoštěním, čekáte-li návštěvu
Velikonoční cupcaky: Jsou určeny pro sváteční stůl, ale radost udělají hlavně dětem
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: vepřové na porku vepřové maso na porku pórek recepty vepřové maso na pórku recept vepřové maso na na porku vepřové v porku recepty z pórku veprové kostky na pórku veprove porek vepřový na pórku vepřové maso v porku veprove s porkem vepřové na porku recept vepřové maso s pórkem porek recept veprova na porku recepty na pórek recept na porek vepřové naporku recept vepřové na pórku
Suroviny: maso vepřové, pórek, cibule červená, česnek, kmín celý, pepř, tymián, sůl, vývar, olej
Vepřové na pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Qnj
43 názorů