Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 551 kJ / 1 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,27 g |
Tuky | 80,06 g |
Vláknina | 8,74 g |
Cholesterol | 1,96 g |
Sodík | 1,73 g |
Sůl | 3,91 g |
Sacharidy | 41,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda z mletého masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oY7j
Moje poznámka
Roláda z mletého masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oY7j
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 3 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 3 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 5 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 5 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 5 hodinami
Maková náplň
mismi před 6 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 7 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 8 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 8 hodinami
Tématické fráze:
roláda z mletého masa,
recepty z mleteho masa,
roláda z mletého hovězího masa,
rolády z mletého masa,
roláda z mletého masa videorecept,
mleté maso,
plněná roláda z mletého masa,
hovězí roláda z mletého masa,
nejlepší roláda z mletého masa,
svíčková roláda,
mleté maso recepty,
časopis maso,
roláda z mletého vepřového masa,
rolády z masa,
roláda z masa,
roláda z mletého masa bramborová kaše,
roláda z mletého,
mleté hovězí maso roláda,
recepti z mleteho masa,
masa
Suroviny:
maso vepřové mleté,
maso hovězí mleté,
vejce,
strouhanka,
česnek,
cibule,
majoránka,
sůl,
pepř,
tuk na smažení,
vejce,
párky,
kapie červená,
okurka čerstvá
Komentáře (3)