Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazole s mletým masem a kapustou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

4. 3. 2016 13:31

Suroviny

Porce: 4 porce

Nutriční hodnoty

Energie9 302 kJ / 2 223 kcal
Bílkoviny142,26 g
Tuky40,90 g
Vláknina141,72 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 238 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy252,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Fazole možno použít sterilované bez nálevu.Já používám v zimě sterilované houby v soli, možno použít žampiony.

Jako varianta je možné dát směs do vymaštěného pekáče a zapéci v troubě na 180°C 15-20 minut.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fazole s mletým masem recepty kapusta a fazole sterilované fazole + růžičkova kapusta recepty fazolový kotlík s mletým masem recept na fazolovy kotlik s mletym masem fazole s mletym masem a klobásou recept na fazole s mletým masem plněné papriky mletým masem v papiňáku

Suroviny: fazole červené, rýže dlouhozrnná, houby, maso vepřové mleté, kapusta růžičková, olej olivový, cibule, česnek, sůl, saturejka, pepř mletý, paprika sušená sladká, koriandr čerstvý, vývar zeleninový

TopRecepty.cz

Fazole s mletým masem a kapustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xxl3