Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lehké jako dech

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 2. 2010 14:55

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie14 651 kJ / 3 502 kcal
Bílkoviny50,33 g
Tuky89,37 g
Vláknina31,70 g
Cholesterol 387 mg
Sodík 219 mg
Sůl0,39 g
Sacharidy608,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Aby těsto bylo opravdu nadýchané, přidávejte do něj vždy prosátou mouku, která je bohatší o vzduch.

Je nadýchaný a moc dobrý.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna

16. 8. 2017 15:58

Tento koláč ďelam už padesát let , je bez konkurence
:yes:

Jana Mlčáková

26. 8. 2013 14:32

Já mám vykoušené, a to bezkonkurenčně, na kynuté těsto vrstvu tvarohu ( vaničkový - je řidší), s cukrem a žloutkém do tenké vrstvy rozmazat stěrkou a na to ovoce a drobenku. Je to mňamka :-))Jana

Petra M.

4. 6. 2013 10:40

Tak včera jsem dělala s boruvkami, úplně stejný postup ,jen jsem nedalal skořici, také vynikající :-8

Petra M.

31. 5. 2013 21:59

Dnes jsem pekla,je opravdu výborná, dala jsem jen 120g cukru a pekla jsem necelou hodinu,dávala jsem mražené švestky, tak mi pustily hodně šťávy. Těsto jsem dopracovala rukama, i na plech jsem ho jimi namačkala, teď už chápu,že šlo tak pěkně natřít marmeládou :-) - je tužší. No ale ta chuť po upečení - vynikající. Takovéto jsem dělala poprvé. Tato buchta nyní jednoznačně vede:yes: je krásně vláčná, žádném suchouš :-D - díky za recept.

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 6. 2011 22:36

:-p:yes:

jitush

21. 7. 2010 15:22

Je naprosto skvělý,opravdu nadýchaný a křehký.Celé rodině moc chutnal:yes:

ivulinka ivulinka

2. 7. 2010 11:44

Jů, tohle na mě kouká z náhodných... a mě se to moc líbí. Receptík už je v oblíbených, teď už jen počkám až začnou dozrávat švestičky. Bodík je jasný už teď.

bara.it bara.it

21. 2. 2010 11:29

Moc zajimave ty brambory do testa. Vyzkousim.:yes:5:yes:

Sodovka Sodovka

20. 2. 2010 17:32

:-O Ještě nikdy jsem nedělala koláč do kterého se dávají prolisované brambory. Proto tuhle buchtu - bublaninu musím vyzkoušet. Na fotkách vypadá doopravdy nadýchaně. :yes::-p:yes:

k.radulka k.radulka

20. 2. 2010 16:33

výýýborně, už vím co bude zítra ke kávičce, když nesežerou ty moje kobylky dřív jak vyndám foťák tak vložím fotečku:yes::-D

cardanka

20. 2. 2010 15:00

Beti:-K švestky:-p, tak ty u nás nikdy nezklamou:yes:1.bodík už tam je;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lehké recepty lehké moučníky lehké recepty na buchty lehke buchty lehké recepty na buchtu lehká buchta na plech lehky buchty recept na lehkou buchtu lehký recept na buchtu recepty lehke lehké buchty na plech lehká buchta buchta jako dech lehké buchty recepty buchta z mrazených švestek koláč z mražených švestek lehke kolace lehké recepty buchty lehke vareni lehké palačinky

Suroviny: švestky, mouka polohrubá, brambory, cukr moučkový, marmeláda, tuk, vejce, skořice, kypřící prášek do pečiva, sůl, tuk, mouka hrubá, mouka polohrubá, máslo, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Lehké jako dech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QkW0