Kuře galského vinaře
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 330 kJ / 1 991 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 352,23 g |
Tuky | 33,79 g |
Vláknina | 15,58 g |
Cholesterol | 854 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 5,90 g |
Sacharidy | 51,32 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokrm pochází z mojí oblíbené restaurace Pastička v Praze 2.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 4. 2010 07:22
Eli vypadá to senzačně a určitě je to výborné...ráda vyzkouším a bodík posílám
11. 11. 2009 11:38
To je nádhera. Dávám bodík
16. 5. 2009 03:49
15. 5. 2009 21:20
Děkuji za bodíčky...
Ještě podle Pastičky dělám "Steak Jean Baklažán", "Templářský špíz" a jednu úpravu bifteku, kterou už - nevím proč - nedělají. Ale nejsou to přesné, původní receptury...jen jsem to tak dlouho ochutnávala a vychutnávala, až jsem to doma trefila .
Ještě podle Pastičky dělám "Steak Jean Baklažán", "Templářský špíz" a jednu úpravu bifteku, kterou už - nevím proč - nedělají. Ale nejsou to přesné, původní receptury...jen jsem to tak dlouho ochutnávala a vychutnávala, až jsem to doma trefila .
15. 5. 2009 21:00
15. 5. 2009 19:18
Také už nemám co dodat, jen Super! Plusík už letí
15. 5. 2009 19:12
Po všech komentářích už nemám co dodat. Opět SUPER. Bodíkuju
15. 5. 2009 16:39
Eli, ten jídelníček je fakt inspirativní!! Pokusím se přez něj sehnat jeden recept, co mne zaujal název
15. 5. 2009 16:10
Heuréka...
Nahlédni, i jídelníček je inspirativní...
Nahlédni, i jídelníček je inspirativní...
15. 5. 2009 16:09
15. 5. 2009 16:08
Tak nic, no...
15. 5. 2009 16:07
Merylas, můj první pokus o rozklikávací odkaz..www.pasticka.cz/jidelni-listek.php?PHPSESSID=oq2gq8200v0tk1cegk7isq9m50.
15. 5. 2009 15:56
My tu žádnou Pastičku nemáme Moc hezký recept i fotky, jak jinak
15. 5. 2009 14:36
Elizo, dělám něco podobného, jen místo brokolice dávám listy špenátu, nedávám hořčici, ale čerstvé bylinky. Možná to vyzkouším podle tebe a dávám ti bodíka
15. 5. 2009 14:23
Elizojídlo vypadá moc pěkně;barevné,pěkně naaranžované-ty víš jak na nás aby jsme slintali,viď?.Jsou tam samé dobré věci,jako třeba mé oblíbené bílé vínko,jen ta Niva.No nevadí,zkusím nahradit něčím jiným(čímž samozřejmě a bohuželtohle krásné jídlo chuťově přejinačím)a nebo jí dám a budu se modlit aby tělo nestávkovalo.A asi vyhraje to druhé.U mě přibude jedno oblíbené a tobě jedna boďka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 16 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 17 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 18 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 21 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 4 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 5 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 9 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 9 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 10 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 10 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 10 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 11 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: restaurace pastička kuřeci platek po sečuansku recept teplářský špíz recept kuřecí špalíčky se slaninou pangasius po sečuansku pastička restaurace kure dijon dijonske kure králík na dijonu kure na spekovych fazolkach kuře fazolky brokolice kuře na dijonské hořčici steak s vecem a slaninou kuře na galsky zpusob steak s fazolkami a slaninou recept kuřecí špalíčky brokolice závitky skřipec eliza restaurace praha kuřecí prsní maso-recept fazolky se slaninou,recept
Suroviny: prsa kuřecí, sýr niva, šunka, brokolice, hořčice dijonská, česnek, olej, máslo, mouka hladká, česnek, hořčice dijonská, kostka bylinková, víno bílé, cukr
Kuře galského vinaře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjpr
22 názorů