Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pekařské brambory

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 5. 2009 22:41

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 051 kJ / 251 kcal
Bílkoviny3,14 g
Tuky16,85 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 180 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy21,16 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na obrázku jsou jako příloha k rostbeefu (kupovanému a ohřátému).

Takto ideálně "ohřejeme" brambory předem vařené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hella Hella

3. 4. 2024 15:20

Dnes jsem brambory vylepšila tím, že jsem je obalila ve strouhance promíchané se sýrem a hodila pod gril. Přidala jsem fotku.

Sodovka Sodovka

19. 5. 2009 23:16

Bezva nápad. Brambory na talíři vypadají zajímavě. Hello, ty jsi studnice fantastických receptů a nápadů.:yes::yes::yes: Jak vždy- bodík.

eblan eblan

19. 5. 2009 10:48

Děláme, znám od babičky. Dávám bodík je to dobrůtka a trošku změna zas:-)

Hella Hella

18. 5. 2009 09:09

Děkuji za bodíky a aby se nerozvinuly komentáře směr rostbeef, tak jsem se přiznala a doplnila tam, že je kupovaný. Občas na něj natrefím, někdy je obalovaný v pepři. Nikdy mě předtím nanapadlo ho dát jako hlavní jídlo, vždycky se sní studený. Potřebovala jsem nějakou rychlovku a bylo to moc dobré. To na obrázku je 10 dkg a bohatě to na 1 porci stačilo.

pipre pipre

17. 5. 2009 16:11

Dobrý nápad, ale také jsem myslela, že je to šunka :-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 5. 2009 14:10

Tak to já taky myslela, že je to šunka:-O,ale fakt super nápad i bez rostbeefu :-p:yes:

HankaPu HankaPu

17. 5. 2009 01:19

:yes::yes::-) +

Eliza Eliza

16. 5. 2009 23:52

To jsem si ani nevšimla, že je to rostbeef...vypadá na té fotce nějak moc růžově a "vepřově". Kdykoli jsem ho dělala nebo si ho objednala, byl spíše dohněda...prostě jako kvalitní hovězí :-). Ale fotografie může zkreslovat...;-)

vybusna vybusna

16. 5. 2009 23:30

tak ten roastbeef vyzera naprosto dokonalo...samozrejme aj priloha...ale ja sa priznam, ze viac slintam na to masko

Eliza Eliza

16. 5. 2009 23:07

Bezva nápad...k uložení :-). Brambory ráda zkouším upravovat na nejrůznější způsoby a tenhle vypadá opravdu dobře!!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rostbeef recept rostbeef roast beef recept pekařský řízek příloha k rostbeefu rostbeef video pekařské tyčinky recept rostbeef příloha roastbeef recept rostbeef video recept brambory obrázky brambory obrázek babicovy recepty 16.5. babicovy dobroty 16.5. pekařské tyčinky recepty roastbeef video recept babicovy dobroty recepty 16.5. rostbeef recepty obrázek brambory recept na pekařské tyčinky

Suroviny: brambory, strouhanka, máslo

TopRecepty.cz

Pekařské brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zm4r