Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 094 kJ / 1 935 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,72 g |
Tuky | 116,77 g |
Vláknina | 33,34 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,68 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 181,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zámecké brambory od Oty Jiráka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ElXN
Moje poznámka
Zámecké brambory od Oty Jiráka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ElXN
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 18 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 18 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 18 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 21 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 23 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 1 hodinou
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 2 hodinami
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 3 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 4 hodinami
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 5 hodinami
Kedlubnový salát s mrkví
Mamma před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 16 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 16 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 17 hodinami
Tématické fráze:
top recepty grilované brambory se slaninou,
brambory recepty,
recepty z brambor,
zámecké brambory příloha,
zámecké brambory-recept,
přílohy z brambor,
recepty brambory,
zamecke recepty,
pečené zámecké brambory,
pečené zámecké brambory,
brambory recept,
dobroty od oty,
zámecké pečené brambory,
grilovaný pangacius,
priloha zamecke brambory,
smetanové brambory přiloha,
recepty na brambory,
brambory se smetanou,
druhy brambor,
dobroty z brambor
Suroviny:
brambory,
slanina anglická,
olej olivový,
cibule,
česnek,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř,
máslo,
olej olivový
Komentáře (12)
Pokud jde o množství omastku - já měla hodně libovou anglickou a ta cibulka se téměř neměla na čem opékat, tak jsem dala trochu olovového oleje (mrkni na moje fotky - v ničem to neplave). Máslem to vymazávám, protože z toho smaltu to jinak musím seškrabávat nožem
A co se smetany týče - klidně můžeš dát šlehačku, bude to ale ještě o řád tučnější. Nám to chutná s 11% zakysankou.
Jani R. - pošli jim tam zeťáka s tou jeho restaurací
Také je vám líto, že už nedávají prima vařečku