Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řezy z listového těsta s hruškami a jablky

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 8. 2016 21:02

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 518 kJ / 2 036 kcal
Bílkoviny88,12 g
Tuky122,10 g
Vláknina10,55 g
Cholesterol 811 mg
Sodík 542 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy140,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivace64 Ivace64

25. 8. 2016 21:20

maris: Maruško, píši, měla jsem doma v ten den jen těsto nechlazené, píši radši vždy, z čeho jsem dělala řezy, když jsem je pekla. :-K

hosta hosta

25. 8. 2016 21:16

maris: jaké je jiné? Mražené? Čerstvé (to je taky chlazené)? Snad je to při tomto receptu, který se mi taky líbí, jedno, ne? Množství "balení" je dost vágní;-)

maris maris

25. 8. 2016 21:12

Proč těsto má být nechlazené ?:-O Já ho používám ráda.
Řezy se mi líbí<3

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: listové těsto s jablky recepty z listového těsta listové těsto recepty hruškový kolač z lístového těsta listové těsto s hruškou listové těsto mražené řezy z lístového těsta jablkove rezy z listoveho testa recepty z listového těsta s jablky listový koláč s hruškami koláč z listového těsta s hruškami mrazené listové těsto krémeš z listového těsta s buchta s jablky žloutkové řezy z listového těsta řezy z listového těsta s tvarohem a jablky pudinkové řezy z listového těsta jak zpracovat listové těsto buchta s jablky z listového těsta jak zpracovat listové těsto recepty listove těsto s jablky a tvarohem

Suroviny: těsto listové, hruška, tvaroh měkký, žloutek, vejce, cukr, nutella, vejce, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Řezy z listového těsta s hruškami a jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l9Mj