Postup přípravy
Krok 1: Na oleji zpěníme nakrájenou jarní cibulku. Přidáme nakrájenou kapustu a dusíme, než je měkká. V případě potřeby dolijeme vodu.
Krok 2: Klaso na čínu přidáme ke kapustě, promícháme a několik minut prohřejeme.
Krok 3: Bramborové gnocchi uvaříme podle návodu.
Krok 4: Směs ochutíme bylinkovou solí. Není jí potřeba moc, protože samo Klaso je už trochu ochucené. Smícháme s bramborovými gnocchi a podáváme.
Krok 5: Smícháme s bramborovými gnocchi a podáváme.
Zveřejněno 9. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klaso kostky s kadeřavou kapustou a bramborovými gnocchi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pjop
Moje poznámka
Klaso kostky s kadeřavou kapustou a bramborovými gnocchi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pjop
Nejnovější recepty
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 9 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
Přidáno před 10 hodinami
Jednohubky s cuketovými matjesy
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 7 hodinami
Kinder řezy
Ashelin před 8 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 9 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 11 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 12 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 13 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 13 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 15 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 15 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 15 hodinami
Tématické fráze:
kapusta kadeřavá - recepty,
kapusta kadeřavá recepty,
klaso směs,
klaso kostky na čínu,
gnocchi recepty,
klasa na čínu,
spenatovej zavin z bylinkovou omackou,
klaso jako cina
Suroviny:
kapusta,
cibulka jarní,
sůl bylinková,
gnocchi,
olej řepkový
Komentáře (1)