Postup přípravy
Krok 1: Na oleji zpěníme nakrájenou jarní cibulku. Přidáme nakrájenou kapustu a dusíme, než je měkká. V případě potřeby dolijeme vodu.
Krok 2: Klaso na čínu přidáme ke kapustě, promícháme a několik minut prohřejeme.
Krok 3: Bramborové gnocchi uvaříme podle návodu.
Krok 4: Směs ochutíme bylinkovou solí. Není jí potřeba moc, protože samo Klaso je už trochu ochucené. Smícháme s bramborovými gnocchi a podáváme.
Krok 5: Smícháme s bramborovými gnocchi a podáváme.
Zveřejněno 9. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klaso kostky s kadeřavou kapustou a bramborovými gnocchi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pjop
Moje poznámka
Klaso kostky s kadeřavou kapustou a bramborovými gnocchi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pjop
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 10 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 11 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 5 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 5 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 6 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 7 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 7 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 8 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 8 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 8 hodinami
Tématické fráze:
kapusta kadeřavá - recepty,
kapusta kadeřavá recepty,
klaso směs,
klaso kostky na čínu,
gnocchi recepty,
klasa na čínu,
spenatovej zavin z bylinkovou omackou,
klaso jako cina
Suroviny:
kapusta,
cibulka jarní,
sůl bylinková,
gnocchi,
olej řepkový
Komentáře (1)