Suroviny
Porce: 3 lahve
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 169 kJ / 4 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,75 g |
Tuky | 5,00 g |
Vláknina | 28,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 85 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 051,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťáva z černého bezu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9N6
Moje poznámka
Šťáva z černého bezu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9N6
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 20 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 20 hodinami
Plněné burgery
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 4 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 5 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 5 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 7 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 7 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 7 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 8 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 12 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 12 hodinami
Tématické fráze:
šťáva z černého bezu,
černý bez,
šťáva z černého bezu recept,
černý bez štava,
štává z bezu,
nejlepsi stava z cerneho bezu,
šťáva z květů černého bezu,
bezinková šťáva nevařená,
stava s cerneho bezu,
šťáva černý bez,
štava z černého,
marmeláda z květů černého bezu,
černý bez recepty,
recept šťáva z černého bezu,
recept na stavu z cerneho bezu,
černý bez šťáva recept,
černýbez,
stává z černýho bezu,
jak se dělá stává z černého bezu,
recept na šťávu z bezu
Suroviny:
květy černého bezu,
cukr třtinový,
voda,
citron
Komentáře (2)