Suroviny
Porce: 3 lahve
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 169 kJ / 4 343 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,75 g |
| Tuky | 5,00 g |
| Vláknina | 28,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 85 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 051,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťáva z černého bezu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9N6
Moje poznámka
Šťáva z černého bezu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9N6
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 9 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 10 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 4 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 5 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 5 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 6 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 6 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 7 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 7 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 7 hodinami
Tématické fráze:
šťáva z černého bezu,
černý bez,
šťáva z černého bezu recept,
černý bez štava,
štává z bezu,
nejlepsi stava z cerneho bezu,
šťáva z květů černého bezu,
bezinková šťáva nevařená,
stava s cerneho bezu,
šťáva černý bez,
štava z černého,
marmeláda z květů černého bezu,
černý bez recepty,
recept šťáva z černého bezu,
recept na stavu z cerneho bezu,
černý bez šťáva recept,
černýbez,
stává z černýho bezu,
jak se dělá stává z černého bezu,
recept na šťávu z bezu
Suroviny:
květy černého bezu,
cukr třtinový,
voda,
citron
Komentáře (2)