Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 735 kJ / 1 371 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,58 g |
Tuky | 64,47 g |
Vláknina | 14,20 g |
Cholesterol | 424 mg |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 19,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medailonky s omáčkou z ementálu a žampionů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z4yv
Moje poznámka
Medailonky s omáčkou z ementálu a žampionů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z4yv
Nejnovější recepty
Palačinková růže
Přidáno před 1 hodinou
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 19 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 19 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masová směs na špagety
MiroslavB před 1 hodinou
Pikantní medová žebra
Alenas23 před 6 hodinami
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 9 hodinami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 10 hodinami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 10 hodinami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 11 hodinami
Boloňské špagety
Toxic runner před 11 hodinami
Chilli hovězí
Antonausprag před 11 hodinami
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 12 hodinami
Tématické fráze:
veprove medailonky na zampionech,
uprava zampionu,
recepty ze žampionů,
vepřové medailonky se žampiony,
co uvařit ze žampionů,
vepřové medailonky,
recepty z žampionů,
vepřové medailonky recept,
co uvařit z žampiónů,
krůtí medailonky,
kuřecí medailonky s omáčkou z hříbků,
vepřové medailonky s žampiony,
vepřové medailonky se smetanovou omáčkou,
co ze žampiónu,
omačka ze žampionu,
vepřová panenka,
kruti medailonky na zampionech,
co z žampionů,
omáčka z žampionů,
vepřové medailonky se smetanou
Suroviny:
panenka vepřová,
žampióny,
cibule,
sýr ementál,
smetana na vaření,
pažitka,
vývar,
máslo,
mouka hladká,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (16)
Na zítra mám také naloženou panenku, tentokrát po středomořsku, tak pokud se povede, budu se moct podělit o recept...
Bodíka posílám a vyzkouším!