Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 735 kJ / 1 371 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 172,58 g |
| Tuky | 64,47 g |
| Vláknina | 14,20 g |
| Cholesterol | 424 mg |
| Sodík | 1,34 g |
| Sůl | 3,20 g |
| Sacharidy | 19,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medailonky s omáčkou z ementálu a žampionů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z4yv
Moje poznámka
Medailonky s omáčkou z ementálu a žampionů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z4yv
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 2 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 4 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s drožďovými noky
Kajkajak před 7 minutami
Domácí langoše
Tunislav před 18 minutami
Ořechové úly
Panova před 37 minutami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 38 minutami
Čokoládové hvězdičky s kokosovou náplní
Panova před 40 minutami
Žloutkové dortíčky
Panova před 42 minutami
Kakaové s ořechovou náplní
Panova před 44 minutami
Medovo-kokosové cukroví
Panova před 45 minutami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 47 minutami
Kokosová očka s bílou čokoládou
Panova před 49 minutami
Tématické fráze:
veprove medailonky na zampionech,
uprava zampionu,
recepty ze žampionů,
vepřové medailonky se žampiony,
co uvařit ze žampionů,
vepřové medailonky,
recepty z žampionů,
vepřové medailonky recept,
co uvařit z žampiónů,
krůtí medailonky,
kuřecí medailonky s omáčkou z hříbků,
vepřové medailonky s žampiony,
vepřové medailonky se smetanovou omáčkou,
co ze žampiónu,
omačka ze žampionu,
vepřová panenka,
kruti medailonky na zampionech,
co z žampionů,
omáčka z žampionů,
vepřové medailonky se smetanou
Suroviny:
panenka vepřová,
žampióny,
cibule,
sýr ementál,
smetana na vaření,
pažitka,
vývar,
máslo,
mouka hladká,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (17)
Na zítra mám také naloženou panenku, tentokrát po středomořsku, tak pokud se povede, budu se moct podělit o recept...
Bodíka posílám a vyzkouším!