Postup přípravy
Krok 1: Zakoupíme štramberské uši.
Krok 2: Uvaříme hustější pudink a necháme vychladnout.
Krok 3: Postupně plníme ucho.
Krok 4: Nejdříve pudinkem, pak ovocem, ozdobíme šlehačkou, šlehačku mletou skořicí a celé ucho pocukrujeme a dozdobíme čokoládou.
Zveřejněno 30. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné štramberské ucho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3l0n
Moje poznámka
Plněné štramberské ucho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3l0n
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 5 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 6 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 6 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listová buchta
Bajuskaa před 13 minutami
Bramboráčky se šunkou a sýrem
cookamater před 20 minutami
Bílkový chlebíček I.
Panova před 28 minutami
Sýrová omáčka k těstovinám
TondaJ před 50 minutami
Fazolky na smetaně
TondaJ před 55 minutami
Vepřová játra - luxusní
Lasulena před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Hankadr před 1 hodinou
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 2 hodinami
Bábovka bez vajec
Vladour před 2 hodinami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 2 hodinami
Tématické fráze:
štramberské uši,
štramberské uši recept,
štramberské uši náplň,
štramberské uši originální recept,
štramberské uši se šlehačkou,
náplň do štramberských uší,
krém do štramberských uší,
štamberské uši,
recept na štramberské uši,
domaci stramberske usi,
štramberská ouška,
čím plnit štramberské uši,
štramberské uši krém,
štamberské uši recept,
plnene usi,
náplň štramberské uši,
štramberské uši s s tvarohem recept,
štramberské uši čím plnit,
zákusek-štramberská ouška,
recept štramberské uši
Suroviny:
pudink vanilkový,
mléko,
ovoce kompotované,
šlehačka,
skořice mletá,
cukr moučkový,
čokoláda
Komentáře (6)
A ještě jedna poznámka, plnit se musí bezprostředně před podáváním, rychle vlhnou