Postup přípravy
Krok 1: Zakoupíme štramberské uši.
Krok 2: Uvaříme hustější pudink a necháme vychladnout.
Krok 3: Postupně plníme ucho.
Krok 4: Nejdříve pudinkem, pak ovocem, ozdobíme šlehačkou, šlehačku mletou skořicí a celé ucho pocukrujeme a dozdobíme čokoládou.
Zveřejněno 30. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné štramberské ucho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3l0n
Moje poznámka
Plněné štramberské ucho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3l0n
Nejnovější recepty
Husí stehna s jablky
Přidáno před 1 hodinou
Fazolová polévka podle tatínka
Přidáno před 4 hodinami
Bavorský guláš
Přidáno před 4 hodinami
Cibulačka se sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Kroupy se zelím, rajčaty a olivami po italsku
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční hvězdičky s čokoládou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Štika s anglickou slaninou a cibulí
clovek1 před 13 minutami
Marináda na kuřecí maso
Fitulka před 23 minutami
Bramborovo-tvarohové placky bez mouky
Fitulka před 28 minutami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
Bigharvik před 36 minutami
Babiččina pečená husa
Aleirbag před 40 minutami
Rychlo utopence z gothaje
kamilsenk před 51 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Annamariev před 1 hodinou
Bramborové šišky
JanaPav před 2 hodinami
Šátečky z mrkvového těsta
Matulova před 2 hodinami
Petina žemlovka
Janicee před 2 hodinami
Tématické fráze:
štramberské uši,
štramberské uši recept,
štramberské uši náplň,
štramberské uši originální recept,
štramberské uši se šlehačkou,
náplň do štramberských uší,
krém do štramberských uší,
štamberské uši,
recept na štramberské uši,
domaci stramberske usi,
štramberská ouška,
čím plnit štramberské uši,
štramberské uši krém,
štamberské uši recept,
plnene usi,
náplň štramberské uši,
štramberské uši s s tvarohem recept,
štramberské uši čím plnit,
zákusek-štramberská ouška,
recept štramberské uši
Suroviny:
pudink vanilkový,
mléko,
ovoce kompotované,
šlehačka,
skořice mletá,
cukr moučkový,
čokoláda
Komentáře (7)
A ještě jedna poznámka, plnit se musí bezprostředně před podáváním, rychle vlhnou