Vařený Hermelín
Suroviny
Porce: Jeden sýr = jedna porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 291 kJ / 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,33 g |
Tuky | 23,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 1,33 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 5. 2017 06:23
21. 5. 2017 01:17
Dámy klídek
Dnes už to nevyšlo, bylo navaříííno, zkusím až ráno ke snídani... Když ale paní co s ní žiji slyšela k čemu se hotovím, tak protočila panenky a vyjádřila se jen nepatrně kulantněji než mnohé zde
Hermelín nekupuju, ale řeqapilo mě, že je jen nepatrně levnější, než roquefort
OT: a myslíte, že je podstatný rozdíl mezi sýrem grilovaným v ALOBALU a v tomtéž vařeném, he
20. 5. 2017 22:22
20. 5. 2017 18:23
Na grilování naprosto nevhodné a podle mého mínění i pro jinou tepelnou úpravu Ale odvážným přeju dobrou chuť
20. 5. 2017 18:02
19. 5. 2017 22:04
19. 5. 2017 21:45
Jj, "Křenové kuličky z červené řepy" to bylo maso!
***
Kdysi jsem byl nesmlouvavý zastánce studených omáček postudenu..., ale časy se mění: http://www.labuznik.cz/recept/pikantni-bagety-pod-...
Lenunka:
No, zeptal bych se proč myslíte, ale vy jste štonc to tu dál pitvat bez ohledu na to, že jsme na kulinárním fóru
19. 5. 2017 21:04
casino: vyzkoušejte, ale vezměte si na toaletu něco ke čtení, preventivně
19. 5. 2017 20:51
Neumím si představit vařit sýr 15 minut (mmch. není zmíněn způsob vaření), na horký sýr plesknout tatarku a koření v nerozumném množstvím a nemít z toho zažívací potíže.
Důvod, proč výrobce nedoporučuje používat původní obal, též neznám, ale při grilování to dodržuju. Pro nic za nic to asi není.
19. 5. 2017 20:37
Dokonce si myslím, že je to způsob jak zpracovat čerstvý, nedozrálý sýr...
zizala: opět vám dám příležitost abyste mě setřela za to, že vyzkouším další možnou pitomost... Niggde jsem např. nedohledal zmínku o tom, proč nevařit - že by kvůli mykotoxinům?
19. 5. 2017 20:23
19. 5. 2017 19:10
19. 5. 2017 19:07
19. 5. 2017 19:07
19. 5. 2017 19:06
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 13 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 13 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 6 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 7 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 9 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 9 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: recepty z hermelínu vařený hermelín hermelin hermelín recepty hermelin recept co z hermelinu recepty vaření co vari hermelin? co uvarit z hermelinu hermelín vařeny vyrobce hermelinu smažený hermelín bez obalu recepty hermelin recept z hermelinu recept na upravu hermelínu vaření recepty hermelín vařený v alobalu nakládanýhermelín co varit z hermelínu kanapky s hermelínu
Suroviny: sýr hermelín, tatarská omáčka, vegeta
Vařený Hermelín
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jw2P
35 názorů