Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pizza, doma obložená

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

1. 7. 2017 19:24

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 272 kJ / 1 260 kcal
Bílkoviny93,12 g
Tuky74,43 g
Vláknina12,26 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 2,89 g
Sůl6,90 g
Sacharidy52,16 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdá se hodně obložená, ale vrstvy se trochu slehnou. Navíc kombinace chutí je gurmánský zážitek, čerstvé žampiony nemají konkurenci, nedá se srovnat s naloženými. Gouda nezgumovatí, takže se dá jíst i vlahá či studená.

Těsto na pizzu kupuji, někdy mají i kulaté, ale já mám ráda obdélníkové. Nekupuji předpečený korpus, nedá se srovnat s čerstvým.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana Ch

6. 3. 2018 12:36

Tato pizza má u nás úspěch, jinou už vlastně ani nedělám, těsto kupuju už dost dlouho.

cathleen cathleen (moderátorka)

3. 7. 2017 11:12

janky3: díky za vstřícnost a osvětu:-K:-8 Tohle těsto opravdu neznám, nepotkala jsem...je pravda, že se po ničem takovém ani nekoukám - možná proto.

ivulinka ivulinka

2. 7. 2017 21:47

U nás by to mělo úspěch:yes:

janky3 janky3

2. 7. 2017 18:40

Přidala jsem fotku obalu od těsta na Pizzu, naskenovaný obrázek byl moc velký,nevešel se, tak jsem musela fotit. Složený je do trojúhelníkové trubky, těsto zavinuté.

janky3 janky3

2. 7. 2017 17:31

cathleen: Naskenuji a přidám, kupovala jsem ho myslím v Li..u v italském týdnu, ale jsou různé druhy i v jiných marketech.
Toto těsto pečením neztvrdne, ale také jsem měla koupenou pizzu s tak tvrdými okraji, že jsme je musili odlámat.
Přikláněla bych se spíš ke kynutému s malým množstvím droždí. Teď koukám, že je tu složení i návod. Droždí obsahuje. Já pekla asi 3 min. na 200°C, a pak asi dvanáct minut na 180°C. Bylo to akorát. V elektrické troubě. Návod uvádí 15-20 min. V elektr. troubě na 220°C, ale to je přehnané. Vyrobeno v Německu. Množství 400 g. Název PIZZA DOUGH with Olive Oil.

cathleen cathleen (moderátorka)

2. 7. 2017 13:35

hosta: díky :-K opravdu by mě zajímalo, jaké je - není listové ani kynuté...možná by mohla autorka k receptu pro ostatní, kteří neznají stejně jako já a chtěli by vyzkoušet, přihodit jeho fotku;-)

hosta hosta

2. 7. 2017 12:59

cathleen: není listové, prodává se přímo pod tím názvem "těsto na pizzu", já ho nekupuju, ale slibuju, že okouknu :-)

cathleen cathleen (moderátorka)

2. 7. 2017 12:03

zdenka.s: takže listové? Nějaký název by mít mělo, "těsto na pizzu" mi o tom, co doma z toho upeču, nic neřekne...

zdenka.s zdenka.s

2. 7. 2017 11:58

cathleen : kupuji tésto na pizzu v Lidlu, nemá chybu,kynuté není, je to taková ta klasika pěkně slabá. Vyválené přesně na velký plech.už doma těsto nedělám.

cathleen cathleen (moderátorka)

2. 7. 2017 10:41

To těsto na pizzu je kynuté:-?

cekrops cekrops

1. 7. 2017 21:20

To bude určitě dobré a relativně i levné ....:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pizza doma pizza doma recept jak obložit pizzu piza doma pizza z lidlu pizza recept německá pizza pizza doma recepty recept pizza doma jak obložit těsto na pizzu top recepty peceni pizzi lidl těsto na pizzu těsto na pizzu lidl pizza lidl pizza ze strouhanky jak udělat doma pizzu lidl pizza recepty na doma doma pizza recept jak oblozit pizu

Suroviny: směs na těstoviny, sýr gouda, paprikáš, kečup sladký, sýr gouda, žampióny, šunka, pomazánkové máslo, česnek, paprika čerstvá červená, rajče, olej olivový, koření oregáno

TopRecepty.cz

Pizza, doma obložená

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YJl0