Švýcarské houbové ragú

hemriettas Kuchařka: hemriettas

Doba přípravy: 30 minut 4 porce Houby 1 názor

Suroviny

500 g čerstvých hub
2 cibule
3 stroužky česneku
1 červená paprika
3 snítky tymiánu
3 lžíce oleje
100 ml bílého vína
sůl
bílý mletý pepř
400 g těstovin
petrželka nebo snítky tymiánu na ozdobu
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli necháme na oleji zesklovatět, přidáme česnek nakrájený na jemné plátky, orestujeme, přisypeme nakrájené houby a papriku nakrájenou na kostičky. Za stálého míchání osmahneme zhruba 10 minut. Pozor, aby se nepřipálily.

  2. Směs podlijeme bílým vínem, podle chuti osolíme a opepříme. Vmícháme tymián a pod pokličkou dusíme 10 minut.

  3. Podáváme s uvařenými těstovinami.

Poznámka

Tymián jsem použila sušený a houby byla směs hřibovitých a ostatních hub.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 160 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Švýcarské houbové ragú

Tématické fráze: houbové ragu recept houbove ragu recept na houbové ragů houbové ragů - recept švýcarské recepty houbové ragu recept ragú recept houbové recepty houbové recepty houubove ragu s tetovinami švicarske houbove ragu