Ředkvičková pomazánka se sušenými rajčaty
Ředkvičková pomazánka má základ z pomazánkového másla a spolu s ředkvičkami se v ní snoubí sušená rajčata a jarní cibulka, slanost dodává strouhaný parmezán. Nejlépe bude pomazánka chutnat s čerstvým pečivem.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 323 kJ / 77 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,82 g |
Tuky | 4,52 g |
Vláknina | 0,08 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 2,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ředkvičková pomazánka se sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gqo3
Moje poznámka
Ředkvičková pomazánka se sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gqo3
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 22 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Meruňkový koláč
Evellinka před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 4 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 4 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 9 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 10 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 11 hodinami
Tématické fráze:
redkvickova pomazanka,
recept rektvickova pomazanka,
pomazánka se sušenými rajčaty recepty,
rektvicková pomazanka
Suroviny:
ředkvičky,
pomazánkové máslo,
máslo,
rajče sušené,
sýr parmazán strouhaný,
cibulka jarní,
paprika sušená sladká,
rajče,
sůl,
pepř mletý,
pažitka
Komentáře (4)