Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 124 kJ / 1 464 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 64,55 g | 
| Tuky | 124,90 g | 
| Vláknina | 3,00 g | 
| Cholesterol | 283 mg | 
| Sodík | 1,24 g | 
| Sůl | 0,23 g | 
| Sacharidy | 18,82 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Tvarohová s gorgonzolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xA6B
Moje poznámka
					 
				
Tvarohová s gorgonzolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xA6B
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 7 hodinami
	
			 
	
Nejlepší langoše
Přidáno před 7 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Chutné vafle
Kolibinka před 17 minutami
	
			 
	
	
Rajská omáčka
prichystalr před 1 hodinou
	
			 
	
	
Pečená krkovička
[email protected] před 1 hodinou
	
			 
	
	
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 2 hodinami
	
			 
	
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 3 hodinami
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 6 hodinami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 6 hodinami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 7 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 8 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							gorgonzola recepty, 
						
						
							pomazánka z gorgonzoly, 
						
						
							recepty s gorgonzolou, 
						
						
							recepty z gorgonzoly, 
						
						
							gorgonzola pomazánka, 
						
						
							gorgonzolou, 
						
						
							pomazánka z gorgonzoly s tvarohem, 
						
						
							recept na gorgonzolu, 
						
						
							pomazánka s gorgonzolou, 
						
						
							gorgonzola pomazánka recept, 
						
						
							sýr gorgonzola pomazanka, 
						
						
							sýrová pomazánkaz gorgonzolou, 
						
						
							tvarohova pomazanka s gongonzolou, 
						
						
							creme liquide recept, 
						
						
							těstoviny, vlašské ořechy, gorgonzola, víno
						
					
						Suroviny:
						
							gorgonzola, 
						
						
							tvaroh plnotučný, 
						
						
							crème frâiche, 
						
						
							ořechy vlašské, 
						
						
							chléb, 
						
						
							ořechy vlašské, 
						
						
							hruška
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
	 
Komentáře (5)
Nechápu, proč mícháte dohromady italský sýr s francouzským názvem smetany, stačilo to snad napsat česky, nebo ne?
Crème fraîche ([krem freš], francouzsky doslova čerstvá smetana) je název mléčných výrobků původem z Francie. Créme fraîche se vyrábí z kravského mléka a musí obsahovat nejméně 30 % tuku v sušině. Výrobek obsahuje nejvýše 15 % mléčného cukru (laktózy), tím je také lépe stravitelný pro lidi s poruchou trávení laktózy (alaktázie).
Crème fraîche se dělí na „liquide“ (tekutá) – obdoba české smetany ke šlehání. Druhá verze je „épaisse“ (hustá), smetana vyzrálá pomocí bakterií mléčného kvašení a která má blíže k české zakysané smetaně.[1] Pokud není druh upřesněn, je ve Francii zpravidla myšlena nekysaná verze liquide.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Cr%C3%A8me_fra%C3%AE...
https://fr.wikipedia.org/wiki/Cr%C3%A8me_fra%C3%AE...