Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 734 kJ / 893 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,75 g |
Tuky | 1,00 g |
Vláknina | 6,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 201,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dezert z mléčné rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0NKL
Moje poznámka
Dezert z mléčné rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0NKL
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 5 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 9 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 10 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 11 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
dezert z rýže,
mléčná rýže recept,
dezerty z ryze,
mléčné rýže,
dietni recept na mlecnou ryzi,
desert z rýže,
mléčná rýže,
recepty z mlečne z rýže,
mléčná rýže s vanilkovým luskem recept,
jakou ryzi pouzit na mlecnou ryzi,
recepty dezert rýže,
mlecna ryze z jiz uvarene ryze,
mléčný rýže,
mléčná rýže top recept,
deterty z ryze,
jogurt mlecna ryze recept,
jaká rýže na rýžové mléko,
mlecna ryze podle casopisu
Suroviny:
rýže kulatozrnná,
mléko rýžové,
med,
máslo,
sůl,
lusk vanilkový,
jahody čerstvé,
čokoláda,
ořechy sekané,
sirup,
cukr moučkový
Komentáře (15)