Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Focaccia (z lednice)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 3. 2018 19:01

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie9 268 kJ / 2 215 kcal
Bílkoviny59,39 g
Tuky51,93 g
Vláknina15,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy369,57 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

KUKI1

15. 5. 2020 12:12

cathleen: Děkuji moc, vyzkouším.

cathleen

15. 5. 2020 10:39

KUKI1: v téhle délekynoucí j v těstě méně tuku. Myslím si, že na chuti samotné focaccie to dlouhé kynutí poznat bude (v kladném slova smyslu). Pokud dáváte důraz na chuť samotné střídy, tato bude určitě trochu voňavější i chutnější - doporučuji vyzkoušet obě a porovnat. Není nad vlastní vyzkoušení. ;-)

KUKI1

15. 5. 2020 10:30

cathleen: ano, to je ona

cathleen

15. 5. 2020 08:16

KUKI1: jsem šťastná, že i u vás tahle focaccia boduje <3 je opravdu snadná a zároveň výborná. Tím druhým receptem myslíte tuhle? https://www.toprecepty.cz/recept/42405-focaccia-s-...

KUKI1

13. 5. 2020 10:44

Tuto fantastickou focacciu peču teď každý týden, vyhovuje mi prvotní příprava den předem a druhý den jen pečení. Mám od Vás uložený ještě jeden recept na focacciu (bez lednice), je chuťově stejná jako tahle a taky tak nadýchaná? Děkuji moc za odpověď a Vaše skvělé recepty

KUKI1

4. 5. 2019 08:48

magdalenka: já jen dodávám, že je opravdu vynikající <3

magdalenka

3. 5. 2019 16:21

Recept mi unikol, až sa divím, lebo ak vidím niečo od teba, vždy to vzbudí moju pozornosť. Fotka s megabublinami ma dostala! :-8 Krása!

cathleen

3. 5. 2019 16:11

KUKI1: dávám na klasicky velký plech, ale těsto nerozprostírám po úplně celé ploše. Máme ji rádi trochu vyšší, s křupavým povrchem.

KUKI1

3. 5. 2019 15:55

Právě ji pecu, vypadá výborně , ale asi jsem ji dala na malý plech, je vyšší. Na jaký plech je to myšleno? Děkuji

cathleen

21. 3. 2018 10:02

SilviaD: ano, velmi přibližně - jako obálku. Mezi jednotlivými přeloženími těsto kyne v teple místnosti.

SilviaD

21. 3. 2018 08:07

Mňam, mňam :-). Toto vyzerá byť prudko jedlé a dá sa krásne upiecť cez víkend na raňajky. To cesto skladáme ako obálku? A medzi jednotlivými skladaniami sa nedáva do chladničky?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: focaccia recept focaccia recepty z lednice foccacia

Suroviny: voda, droždí čerstvé, olej olivový, sůl, mouka hladká, olej olivový, voda, rozmarýn, česnek, sůl hrubá

TopRecepty.cz

Focaccia (z lednice)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wDKX