Suroviny
Porce: 18 kousků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 808 kJ / 2 583 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,97 g |
Tuky | 140,07 g |
Vláknina | 18,90 g |
Cholesterol | 824 mg |
Sodík | 267 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 252,61 g |
Postup přípravy
Vše dobře promícháme, až vznikne hladké těsto. Krok 2: Formičky na madlenky naplníme do dvou třetin těstem a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C.
Pečeme asi 15 minut. Krok 3: Upečené madlenky ihned vyjmeme z formiček a necháme zchladnout.
Kakao smícháme s vanilkovým cukrem a vychladlé madlenky hodně posypeme.
Zveřejněno 16. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kakaové madlenky s kapkou Amaretta a špetkou skořice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/On2N
Moje poznámka
Kakaové madlenky s kapkou Amaretta a špetkou skořice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/On2N
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 21 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 23 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krenex
dragomirac před 14 minutami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 28 minutami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 32 minutami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 59 minutami
Buchta Fešák
LuccHansel před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 1 hodinou
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 1 hodinou
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 3 hodinami
Tématické fráze:
madlenky tvaroh
Suroviny:
vejce,
cukr hnědý,
sůl,
máslo,
amaretto,
mouka hladká,
kypřící prášek do pečiva,
mandle mleté,
kakao,
skořice,
kakao,
cukr vanilkový
Komentáře (1)