Krém Panna Cotta s ovocem
Klasický italský dezert připravíme ze smetany, želatiny a vanilky. Jeho příprava je velmi snadná. Jemnou smetanovou chuť tohoto dezertu zkombinujeme s džemem a čerstvým ovocem podle naší chuti.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 795 kJ / 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 55,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 89,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Džem můžeme dát také na dno skleniček.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 12. 2013 22:27
21. 11. 2009 23:47
Vypadá to lákavě
10. 7. 2009 11:13
Poprvé se setkávám s tím, že se lusk dá do vody. Já ho dávám do vařícího mléka (nebo cukru samozřejmě jo i do diacukru!!!!)Jinak fotka je velice inspirativní
10. 7. 2009 11:01
Panna Cotta vypadá perfektně úplně se mi sbíhají sliny Ráda bych to o víkendu vyzkoušela, tak mám ještě pár otázeček, nerada bych to pokazila Kolik asi se dává té vody na namočení vanilkového lusku? Tou smetanou je myšlena smetana ke šlehání nebo normální na vaření? Jo a ještě poslední, která se přímo netýká receptu.......Dextro ty pracuješ někde v restauraci?
6. 7. 2009 19:49
Znám ten název, ale nevěděla jsem, co si mám za tím představit. Vypadá to LUXUSNĚ !!! Dextra - +
6. 7. 2009 19:14
No, jestli to chutná tak skvěle jak to vypadá, tak klobouk dolů . Určitě vyzkouším .
6. 7. 2009 16:40
nádherné nazdobené - vypadá velmi chutně, ukládám k ozkoušení
6. 7. 2009 16:40
panna je jediny mucnik ktory som schopna zjest u taliana...najradsej mam ked je poliata rozpustenym karamelom. nikdy som sa nezamyslela, ze ako sa to vlastne robi....neviem ako chuti dextra tvoja, ale myslim, ze vo vseobecnosti sa nemoze velmi odlisovat od tej co som jedla a tak davam spokojne plusik.
6. 7. 2009 16:40
Robievam,je to výborné
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 7 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 31 minutami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 37 minutami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 53 minutami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 2 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 3 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 3 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 5 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 6 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Trvanlivý krém s moučnou kaší využijeme při plnění řezů nebo cukroví. Poradíme, jak na něj a jakou mu dát příchuť
Další recepty
Tématické fráze: pana cotta panacotta panna cotta recept panna cotta recept na pana cotta recept na panacottu pan cotta pannacotta recepty panna cota pannacotta pana cota recept panacotta recepty pana cotta pana cotta recept pana cota recept recept pannacotta recept panna cotta krém s ovocem pannacotta recept panacota
Suroviny: smetana, cukr, želatina, lusk vanilkový, ovoce, marmeláda
Krém Panna Cotta s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZKE
9 názorů