Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bifteky loirských námořníků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P13W
Moje poznámka
Bifteky loirských námořníků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P13W
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 45 minutami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 3 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 3 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 4 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 2 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 3 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 4 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 4 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 5 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 5 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 7 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí zadní recept,
hovezi zadni recepty,
hovězí biftek recept,
bifteky,
hovězí bifteky,
recept hovezi zadni,
hovězí biftek,
zadní hovězí recept,
hovězí zadní biftek,
zadní hovězí recepty,
hovězí zadní plátky recept,
recepty hovězí zadní,
bifteky z hovězího masa,
zadní hovězí maso recepty,
mekke hovezi maso,
mletý hovězí biftek,
měkký biftek,
námořníci,
hovězí zadní maso,
biftek hovězí zadní
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
pepř,
sůl,
okurky sterilované,
rýže
Komentáře (7)
Podle mne je toto něco na způsob PH, doporučuji velmi nízkou teplotu a úspěch je zaručen.