Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 639 kJ / 631 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,47 g |
| Tuky | 47,57 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 5 mg |
| Sodík | 39 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 30,17 g |
Postup přípravy
Krok 1: Lilek omyjeme a podélně rozpůlíme. Každou polovinu na řezu osolíme, potřeme olivovým olejem a dáme péct do předehřáté trouby (na 180 st. cca 20 minut).
Krok 2: Upečený lilek vydlabeme a dužinu vložíme do vyšší nádoby. Přidáme kešu, jogurt, citronovou šťávu, osolíme, opepříme a rozmixujeme do hladkého krému.
Krok 3: Podáváme se slaným pečivem nebo s kousky čerstvé zeleniny.
Zveřejněno 8. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilkový dip s kešu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YP59
Moje poznámka
Lilkový dip s kešu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YP59
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 6 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 8 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 15 minutami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 2 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 3 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 4 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 5 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 5 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 6 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 6 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 6 hodinami
Tématické fráze:
lilkovy dip,
kesu dip,
dip z kešu,
lilkova pomazanka s kesu ořechy
Suroviny:
lilek,
oříšky kešu,
šťáva citronová,
jogurt,
sůl,
pepř mletý,
olej olivový
Komentáře (1)