Pečená rajčatová polévka
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 2 508 kJ / 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,46 g |
Tuky | 43,18 g |
Vláknina | 13,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 378 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 40,36 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Bazalka je svěže aromaticky vonící bylinka původem z Indie, do střední Evropy se dostala ve 12. století. Je nepostradatelnou součástí italské kuchyně. Čerstvá bazalka se přidává až nakonec, aby neztratila svou specifickou chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 5 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 20 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 1 minutou
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 5 minutami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 56 minutami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 2 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 2 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 2 hodinami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: rajčatová polévka pečená rajčata
Suroviny: rajče, česnek, cibule, olej, bujón, sůl, pepř, cukr, bazalka čerstvá, šťáva citronová
Pečená rajčatová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ygpg
0 názorů