Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 365 kJ / 4 628 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,11 g |
Tuky | 178,37 g |
Vláknina | 41,40 g |
Cholesterol | 523 mg |
Sodík | 690 mg |
Sůl | 2,21 g |
Sacharidy | 646,99 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný moučník se skořicí a medem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NAGv
Moje poznámka
Jablečný moučník se skořicí a medem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NAGv
Nejnovější recepty
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 41 minutami
Dalgona Sušenky
Přidáno před 55 minutami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno 8. 7. 2025 08:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 10 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 13 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 15 hodinami
Vepřové na houbách
Sahula před 15 hodinami
Tématické fráze:
jablečný moučník,
moucnik s jablky,
moučníky z medu,
recepty z medu,
recepty s medem,
moučník se skořicí,
moučník s jablky a skořicí,
recepty moučníky s jablky,
recepty na moučníky s jablky,
mocnik s jablky a skořicí,
moučník z jablek,
jablkový moučník se skořicí,
pečené moučníky s medem,
pečený jablečný moučník,
tvarohovo jablečné moučníky,
moucnik z jablek a skorici top recepty,
moučníky se skořicí,
jablecny moucnik bez prášku,
recept na moučník s jablky,
pečení moučníku s medem
Suroviny:
mouka polohrubá,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
cukr moučkový,
tuk hera,
vejce,
mléko,
med,
jablko,
skořice mletá
Komentáře (2)