Nakládaný bůček Habunda
Vyzkoušejte tento lehce pikantní nakládaný bůček. Je výborný k pečivu jako chuťovka, nebo si ho můžete dát jen tak. Přestože je doba přípravy poměrně dlouhá, výsledek rozhodně stojí za to.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 16 073 kJ / 3 842 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,89 g |
Tuky | 297,99 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 7,05 g |
Sůl | 17,00 g |
Sacharidy | 132,74 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 2. 2024 12:34
magdalenka: Bol ponorený. Predtým som ho vložil najprv do vriacej vody a chvíľu povaril aby sa uzavrel. Nechcel som ho dávať do studenej vody aby sa z neho nevyvarila všetka chuť. Medzitým sa mi zohriala voda v PH aj s cibuľou, koreninami a pár strúčikov cesnaku, do ktorej som takto obarený bôčik vložil. Potom sa varil na LOW asi 4 hodiny.
19. 2. 2024 12:22
kimlo: v PH to musí byť celé ponorené vo vode? Ďakujem.
19. 2. 2024 09:59
Výborné! Varil som v PH a namiesto medu som použil worchester. Vďaka za recept! Prikladám foto...
5. 5. 2022 11:51
Dávám pochvalu a foto, do vaření jsem přidala feferonu a chilli, aby to prošlo do masa, 10 dnů jsem nevydržela, dnes je to šestý den a já mám polovinu snědenou dcera, která nejí vůbec vepřové maso, neodolala a ochutnala, říká, že je to super, TOP a to je velké uznání. Dnes to bude koštovat její přítel, věřím, že bude stejně nadšený a spokojený. Díky za recept, určitě budu dělat častěji
1. 12. 2020 14:50
mika59: Tak pokud chutnal, tak jsem rád. Já osobně mám raději sladší, proto více medu... Ale jak píšete, každý má jiné chutě a jídlo si přispůsobí podle svých chutí...
7. 7. 2020 14:56
Bůček jsem nakládala, tenhle je sedmidenní, přidala jsem pepř a ubrala med. Vařila jsem v pomalém hrnci 3,5 hodiny. Je jak máslo. Přidala jsem foto i bod.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 5 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 6 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 6 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 11 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 38 minutami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 1 hodinou
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 1 hodinou
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 2 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 4 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 5 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
Čím naplnit palačinky, abychom obměnili jídelníček? Na výběr máme náplně sladké i slané
Další recepty
Tématické fráze: nakládaný bůček na medu nakladany bok v paprice bůček jako chuťovka nakládaný bůček na na medu nakladany uzeny bůček
Suroviny: bok vepřový, sůl, med, paprika sušená sladká, česnek, bobkový list, koření nové koření, cibule, voda, chilli
Nakládaný bůček Habunda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ozyK
6 názorů