Česnečka paní mistrové
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 280 kJ / 2 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 322,54 g |
Tuky | 115,57 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 29,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 2. 2022 15:51
Vývar jsem měla z vepřového srdce a přidala jsem brambory. Polévka je moc dobrá. S dovolením přidáno foto.
27. 11. 2019 21:25
Ivana Ch: Ivo no já to chápu,kočičky jsou šelmičky,tak to maso potřebují,no když to tak mají,co užTak se holt u paní mají dobře
27. 11. 2019 21:20
Simona Skolakova: Simonko k nám do masny chodí paní a ta vždycky chce dva pěkný plátky hovězího masa, libovýho pro kočky. Koukala jsem divně a Veronika, prodavačka mě říkala že to takhle kupuje ob den.
3. 5. 2019 22:29
BrectanIvy: tak to jste borkavařit dnes hovězí maso pejskovi,no to jste asi jediná,protože jinak vařit hovězí maso jako na česnečku????????Proč??????To byla vždy polévka chudých,tam se hovězí maso nikdy nevařilo
Vy neznáte pohádku "Sůl nad zlato"
Vy neznáte pohádku "Sůl nad zlato"
3. 5. 2019 21:22
casino: Máte pravdu - hovězí po čtyřiceti minutách musí být tvrdé, ale já ho vařím pejskovi. . Pokud bych ho chtěla jíst, bylo by to fakt na papińák - pokusím se to opravit. Díky za připomínku
3. 5. 2019 14:05
" hovězího na polévku - Vaříme pomalu 40 minut."
No, možná se vám z textu vytratil páně Papinův hrnec
Pokud ne, tak co posléze děláte s tvrdým masem, he?
Pokud se chcete vyhnout zpozdilým komentářům (jako je tento pak je lépe napsat " Vaříme pomalu, až je maso měkké"
No, možná se vám z textu vytratil páně Papinův hrnec
Pokud ne, tak co posléze děláte s tvrdým masem, he?
Pokud se chcete vyhnout zpozdilým komentářům (jako je tento pak je lépe napsat " Vaříme pomalu, až je maso měkké"
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 5 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 7 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 12 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 35 minutami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 36 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 51 minutami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 3 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 6 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Česnek - nepostradatelný pomocník v kuchyni s bohatou historií
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Další recepty
Tématické fráze: česnečka recept cesnecka
Suroviny: kosti vepřové, cibule, česnek, vejce, chléb, libeček, majoránka, sůl, pepř celý, jalovec, koření nové koření,
Česnečka paní mistrové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5ZgY
6 názorů