Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 579 kJ / 856 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,50 g |
Tuky | 2,40 g |
Vláknina | 20,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 187,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Palačinky s jablkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5zX
Moje poznámka
Palačinky s jablkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5zX
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 12 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 14 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 5 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 7 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 8 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 10 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 11 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 11 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 12 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 13 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 14 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 14 hodinami
Tématické fráze:
náplň do palačinek,
náplně do palačinek,
palacinky napln,
hrníčkové palačinky,
palacinky naplne,
palačinky hrníčková kuchařka,
palačinky hrníčkový recept,
palacinky s naplni,
napln na palacinky,
palačinky hrníčkové,
palačinky,
hrníčková kuchařka palacinky,
jablkove palacinly,
palacinky.cz,
nápln do palačinky,
náplň palačinek,
recept na palacinky,
nápln do palačinek z jablek,
hrnečková kuchařka buchty z jablek,
hrnkové palačinky
Suroviny:
palačinky,
jablko,
cukr moučkový,
cukr krystal,
rozinky,
bílek,
skořice mletá,
kůra citronová
Komentáře (3)