Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Okurkový guláš "Dežo" po cikánsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 6. 2019 22:11

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 098 kJ / 263 kcal
Bílkoviny13,50 g
Tuky22,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 1,28 g
Sůl3,00 g
Sacharidy1,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud moderátorky posoudí recept jako nevhodný (hlavně proto, že jsem ho neuvařila), prosím, aby ho vymazaly, nebudu se zlobit:-).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MamlajdaD MamlajdaD

28. 6. 2019 02:50

Simona Skolakova: za tenhle komentář opravdu moc děkuji a moc si ho vážím:-K:yes: Děkuji a zdravím:-8:yes::-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

28. 6. 2019 00:15

MamlajdaD: a víš co se mi na tobě líbí?????že jsi upřímná,to se dnes moc nenosí;-):yes::yes::yes:Moc ti fandím;-):yes:Protože si toho moc vážím,že přiznáš,že jsi třeba receptík nevařila,ale zaujal tě tak ho sem dáváš,sice neseš svojí kůži na trh,ale asi i s tím počítáš!!!!;-):yes::-K:-K:-K

MamlajdaD MamlajdaD

27. 6. 2019 19:11

tejaja: opět moc a moc děkuji za vyzkoušení receptu i za ty parádní fotky, ostatně jako vždy. :-K Jsem nadšená, žes to uvařila, už jsem se na to chystala alespoň to vyzkoušet. Ale s tak krásnými fotkami a tvoji pochvalou je to super:-D:-8:yes: Jsem momentálně bez počítače, odešel mi harddisk, syn na to musel něco objednat, takže to bude až v pondělí nebo v úterý. Jen jsem ho prosila, aby zachránil moje sepsané recepty a prý se mu to povedlo;-):-8 . Tak jsem moc ráda, je jich kolem deseti tisíc. Tak jsem se vypovídala a moc děkuji a zdravim!!:-K

tejaja tejaja

27. 6. 2019 18:10

Vyskúšané, chutilo. ;-) Nebolo mi treba ani chleba. Zahustila som 1 lyžičkou múky, len som trocha posypala a zamiešala. Stačí to. Uhorku som nelúpala, nerobím to nikdy. ;-) Dežo, Nedežo, dobré. ;-)

MamlajdaD MamlajdaD

15. 6. 2019 08:38

Eja57: No já myslím, že určitě ano, že se zahušťuje - já bych asi dala trochu osmahnout mouku na to sádlo, ještě před přidáním papriky.;-):-8 Okurka bude brzo udělaná, tak aby se pak nemusela mouka ještě zvlášť provářet, pokud by se přidala později v podobě záklechtky.:-O:-D Osmahnutá udělá v takhle jednoduchém receptu i lepší chuť. Tu okurku bych asi moc dlouho nevařila.:-8 Ale třeba tě napadne i něco lepšího, jsi šikovná a všímavá, to se mi líbí.:yes::-K Díky za komentář a zdravím!

MamlajdaD MamlajdaD

15. 6. 2019 08:23

yanull (moderátorka): moc díky za povzbudivý komentář. Já taky někdy vkládám cizí recept, ale jen když jsem ho už někdy vyzkoušela.:-) A buď uvedu zdroj, nebo ho nevím, protože jsem si ho nepoznamenala, ale aspoň napíšu, že nevím odkud recept mám. ;-) Když vkládám svůj recept, tak nepíšu nic. Ale když jsem nevyzkoušela, tak mně přišlo férovější to přiznat. :-8 Receptík mně připadá zábavný a hodně "letní", tak doufám, že ho někdo teď v těch vedrech někdo vyzkouší a napíše, jaké to bylo. To bych byla moc ráda.:yes: Ještě jednou díky:-K za komentík, zdravím a přeji hezký víkend! :yes::-D

Eja57 Eja57

15. 6. 2019 08:15

V surovinách je hladká mouka - má se to zahustit nebo ne? Podle mne ano...Co myslíš - jí vím, že jsi to nevařila....

yanull yanull

15. 6. 2019 06:05

MamlajdaD: Netroufám si odhadnout, kolik ze zdejších receptů je vlastních, samozřejmě, že při vaření občas experimentujeme, ale všichni máme doma kuchařky nebo opsané recepty. Největší zdroj všeho je internet ;-)
Zde se bráníme pouze některým koumákům, kteří cizí recept okopírují z netu a vydávají ho za vlastní, tento recept vůbec nevadí ;-):-):-K

MamlajdaD MamlajdaD

14. 6. 2019 23:07

hosta (moderátorka): děkuji za příznivé posouzení,:-8 ale pokud jsem to dobře pochopila, tak by se sem měly dávat recepty buď vlastní, nebo vyzkoušené, které autora nějak nadchly, chutnaly atd. Proto jsem raději napsala, že jsem to nikdy neuvařila. Ale zdálo se mi, že to není tak hloupý recept a upravit si ho může každý podle svých zvyklostí, žejo. ;-) Tak díky moc a zdravím!:-K

hosta hosta

14. 6. 2019 22:52

Proč bychom mazali? Mne tento pokrm docela zaujal a použít bezglutamátový kořenící přípravek má možnost kdokoliv :-D
A víš, kolik tu je receptů, které jejich autoři nikdy nerealizovali? ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: patizon recepty okurkový guláš patizony recepty okurkový guláž fazole po cikansku gulas po cikansku okurkový guláš recept okurkovay guláš

Suroviny: okurka čerstvá, cibule, sádlo, mouka hladká, paprika sušená sladká, vegeta papriková, kmín celý, pepř, salám točený,

TopRecepty.cz

Okurkový guláš "Dežo" po cikánsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XKg8