Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 255 kJ / 778 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,36 g |
| Tuky | 51,74 g |
| Vláknina | 33,10 g |
| Cholesterol | 426 mg |
| Sodík | 419 mg |
| Sůl | 0,87 g |
| Sacharidy | 37,19 g |
Postup přípravy
Krok 1: Očištěné houby pokrájíme velmi nadrobno, podusíme na oleji doměkka, osolíme, opepříme, přidáme žloutky a mícháme do zhoustnutí. Houbovou směs necháme vychladnout, do vychladlé přidáme kečup a hořčici, podle potřeby dosolíme a případně připepříme.
Krok 2: Chleba opečeme na oleji nebo v topinkovači a potřeme česnekem. Navršíme houbovou směs a ozdobíme zeleninou – kolečky rajčete, okurky apod. Podáváme se zeleninovým salátem.
Zveřejněno 13. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý "tatarák" z hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3AzO
Moje poznámka
Jednoduchý "tatarák" z hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3AzO
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 3 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 6 minutami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 34 minutami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 36 minutami
Medovníkové koule
Dechtochema před 37 minutami
Americké čokoládové krinkles
Dechtochema před 38 minutami
Škvarkové pagáče
Dechtochema před 39 minutami
Debrecínský guláš II
Fitulka před 1 hodinou
Domácí vánočka
Stellinkaa před 1 hodinou
Vánočka III
SenBri před 2 hodinami
Sýrové pečivo k posezení
Panova před 2 hodinami
Tématické fráze:
recepty z hub,
jednoduchy recept z hub,
tatarák z hub
Suroviny:
houby,
žloutek,
pepř,
olej,
kečup sladký,
hořčice,
protlak rajčatový,
topinka
Komentáře (4)