Hovězí kostky na sušených houbách
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 150 kJ / 1 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 234,90 g |
Tuky | 24,30 g |
Vláknina | 6,63 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 542 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 16,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jídlo podle receptu můžeme vařit v tlakovém hrnci - doba vaření je kratší, cca 30 minut podle velikosti kostek masa a jeho kvality (přední déle, zadní kratší dobu).
Zahuštění jíškou má tu výhodu, že se výrazně nesníží chuť jídla, jak tomu bývá u zahuštění moukou rozkvedlanou ve vodě, a provaří se za výrazně kratší dobu. Vmícháváme do omáčky podle zásady – do horkého studenou jíšku, do chladného jíšku teplou.
Nespotřebovanou jíšku dáme do chladna a použijeme při dalším vaření. V lednici zakrytá vydrží opravdu dlouho.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 1 hodinou
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 2 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 9 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 10 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 12 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 4 minutami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 8 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 14 minutami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 26 minutami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 36 minutami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 41 minutami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 1 hodinou
Candát pečený na másle
Sergi uvařil před 1 hodinou
Hrníčkový mrkvový koláč s jogurtovou polevou
Princezna@Lada uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Jak využít zbytky pečeného kuřete? Maso se hodí do tortilly i pomazánek, kosti zase na vývar
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: hovězí kostky na houbách hovezi na kostky hovězí na houbách se staročeským s kořením
Suroviny: maso hovězí, olej, cibule, paprika sušená sladká, houby sušené, koření houbová variace, kmín mletý, koření staročeské, pepř mletý, vývar masový, mrkev, česnek, hořčice plnotučná, mouka hladká
Hovězí kostky na sušených houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R9yO
0 názorů