Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 742 kJ / 894 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 203,88 g |
| Tuky | 8,75 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 481 mg |
| Sodík | 481 mg |
| Sůl | 1,23 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
V předehřáté troubě na 180 stupňů upečeme listové těsto s cizrnou do barvy, která je lehce zlatavá, myslete na to, že těsto budeme dávat ještě jednou do trouby. Krok 2: Kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky, osolíme, opepříme a přidáme provensálské koření.
Maso osmahneme a přidáme na kolečka nakrájený pórek.
Směs necháme na pánvi, dokud maso nezezlátne a pórek nezkřehne. Krok 3: Do zkřehlé směsi přilijeme smetanu a necháme lehce provařit/probublat, poté přidáme plátky sýru, aby se rozpustil.
Směs na závěr ochutnáme a dochutíme. Krok 4: Směs necháme lehce vychladnout (musí být stále teplá, aby sýr úplně "neztuhl") a poté klademe na upečené těsto.
Na směs ve formě přidáme sýr a pečeme na 180 stupňů do zlatova.
Zveřejněno 11. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórkový quiche s kuřecím masem podle Eduarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O4mB
Moje poznámka
Pórkový quiche s kuřecím masem podle Eduarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O4mB
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 12 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 13 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 13 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 13 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 14 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 6 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 6 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 7 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 8 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 10 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 10 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 11 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 11 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 11 hodinami
Tématické fráze:
quiche podle eduarda
Suroviny:
těsto listové,
cizrna,
pórek,
prsa kuřecí,
smetana na vaření,
sýr,
pepř,
koření provensálské
Komentáře (1)