Velikonoční nádivka ze Šumavy
Velikonoční nádivku můžeme připravit i kdykoliv během roku. Vařené a uzené maso doplníme chutí kopřiv, čerstvých bylinek, smažené cibule a papriky. Nádivka je díky sněhu krásně nadýchaná.
Suroviny pro 7 porcí
7 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 14 472 kJ / 3 459 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 292,60 g |
Tuky | 139,00 g |
Vláknina | 26,52 g |
Cholesterol | 2,46 g |
Sodík | 8,14 g |
Sůl | 18,89 g |
Sacharidy | 248,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Babička k ní dělala jednoduchý bavorský bramborový salát.
A ještě dodatek: mám vyzkoušeno, že tato varianta je lepší vychladlá.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 4. 2020 15:00
28. 3. 2020 21:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 13 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 14 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 15 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 17 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 2 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 6 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 6 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 6 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 6 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 6 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 7 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Jak připravit pečivo do velikonoční nádivky? Dokonalý výsledek zaručí osmahnutí a správné dochucení
Další recepty
Tématické fráze: velikonoční nádivka podle babičky velikonoční nádivka recept velikonoční sekanice
Suroviny: maso vařené, maso uzené, maso uzené, vejce, máslo, rohlík, bylinky zelené, cibule, paprika čerstvá červená, česnek, sůl, pepř mletý, koření čubrica, máslo
Velikonoční nádivka ze Šumavy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7P8B
2 názory