Velikonoční nádivka ze Šumavy
Velikonoční nádivku můžeme připravit i kdykoliv během roku. Vařené a uzené maso doplníme chutí kopřiv, čerstvých bylinek, smažené cibule a papriky. Nádivka je díky sněhu krásně nadýchaná a bude výborně chutnat třeba s bavorským bramborovým salátem.
Suroviny pro 7 porcí
7porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 472 kJ / 3 459 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 292,60 g |
Tuky | 139,00 g |
Vláknina | 26,52 g |
Cholesterol | 2,46 g |
Sodík | 8,14 g |
Sůl | 18,89 g |
Sacharidy | 248,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční nádivka ze Šumavy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7P8B
Moje poznámka
Velikonoční nádivka ze Šumavy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7P8B
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 17 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 20 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 54 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
essinKa před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 2 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 3 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 3 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 3 hodinami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 3 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
velikonoční nádivka podle babičky,
velikonoční nádivka recept,
velikonoční sekanice
Suroviny:
maso vařené,
maso uzené,
maso uzené,
vejce,
máslo,
rohlík,
kopřivy,
bylinky zelené,
cibule,
paprika čerstvá červená,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
koření čubrica,
máslo
Komentáře (3)