Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 083 kJ / 737 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,66 g |
Tuky | 46,85 g |
Vláknina | 36,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 32,05 g |
Postup přípravy
Nakrájané fazuľky povaríme zvlášť 10 minút.
Obe zeleniny scedíme a dáme s plátkami redkvičiek do misy. Krok 2: Zmiešame olej, ocot, kurkumu, čierne korenie a soľ a prelejeme na šalát. Krok 3: Premiešame a necháme chvíľu chladiť v chladničke. Pred podávaním posypeme pažitkou.
Zveřejněno 8. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolicovo-ředkvičkovo-fazolkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwr5
Moje poznámka
Brokolicovo-ředkvičkovo-fazolkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwr5
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 18 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 22 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 1 hodinou
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 1 hodinou
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Suroviny:
brokolice,
fazolky zelené,
ředkvičky,
olej,
ocet vinný červený,
kurkuma,
pepř,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.