Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mleté maso se zelím a rýží - zapékané

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 4. 2020 18:40

Suroviny

Porce: 4 - 5

Nutriční hodnoty

Energie3 747 kJ / 896 kcal
Bílkoviny113,24 g
Tuky24,07 g
Vláknina29,03 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 4,28 g
Sůl10,50 g
Sacharidy46,92 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

recepty73 recepty73

19. 4. 2020 19:28

Jana: ...to víš, že nevadí, díky:-K

Eja57: ...ne ne, babiččiny golubce, kterých nebylo nikdy dost a tahle jednodužší verze je též velmi žravá;-):-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 4. 2020 12:55

Dělala jsem asi před měsícem, ale bez té rýže. Bylo to moc dobré. Dovolila jsem si přidat foto, pokud nevadí :-)

Eja57 Eja57

18. 4. 2020 20:08

Inspirací bylo kološvárské zelí? Kombinace rýže + kysané zelí + mleté maso na dost lidí působí podivně, ale je to moc dobré.:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z mletého masa rýže,mletá a na zelí ryze,mlete maso a zeli mlete masa mleté maso s rýží

Suroviny: plec vepřová, sádlo, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, zelí kysané, voda, zelí kysané, vývar, mouka hladká

TopRecepty.cz

Mleté maso se zelím a rýží - zapékané

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G3vJ