Postup přípravy
Do druhého kastrůlku dáme lžíci sádla a osmažíme cibuli s domácí klobásou. Přidáme papriku a zaprášíme hladkou moukou. Orestujeme. Krok 2: Přidáme vařené zelí i s vodou.Provaříme a podle potřeby dochutíme solí a pepřem. Krok 3: Podáváme se zakysanou smetanou a petrželkou.
Zveřejněno 30. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelná pikantní polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lrV7
Moje poznámka
Zelná pikantní polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lrV7
Nejnovější recepty
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 9 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 12 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 15 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 5 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 5 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 5 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 9 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 10 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 10 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 11 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 12 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 12 hodinami
Suroviny:
zelí hlávkové,
paprika sušená uzená,
cibule,
pepř,
klobása,
mouka hladká,
sádlo
Komentáře (1)