Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 609 kJ / 1 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,73 g |
Tuky | 5,34 g |
Vláknina | 24,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 380,75 g |
Postup přípravy
Na pánvi jsem na sádle dala smažit cibuli, přidala kmín a ke konci nechala rozvonět česnek. Krok 3: Uvařené brambory jsem rozmačkala šťouchadlem, osolila a polila rozpuštěným máslem. Na ně jsem dala párance a ty jsem polila osmaženou cibulí s česnekem. Pak jsem na rozdrobila brynzu a nakonec vše přelila osmaženou slaninou na zbytku másla. Posypala natí.
Zveřejněno 11. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panské párance (recept s příběhem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W3EE
Moje poznámka
Panské párance (recept s příběhem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W3EE
Nejnovější recepty
Pizza košíčky
Přidáno před 2 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 17 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 17 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 22. 8. 2025 11:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
LuKrajKa před 10 minutami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
David Salamánek před 20 minutami
Cuketové zelí dušené
vanilj před 23 minutami
Rychlá polévka z mletého masa
Kajkajak před 38 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Ivyjg před 2 hodinami
Čína, jakou svět neviděl
Veronika_1 před 2 hodinami
Vepřový guláš a domácí nočky
Blazenka před 2 hodinami
Bábovka BBB - báječná banánová bábovka
Fulda před 2 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Pechule před 2 hodinami
Majonézové kynuté buchty
LenaCiz před 3 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
sůl,
voda,
mouka,
brambory rané,
slanina,
cibule,
česnek,
máslo,
brynza,
kmín celý,
cibule lahůdková
Komentáře (7)
Na priloženom videu vidno, akým spôsobom sa cesto má párať.https://akosatorobi.zoznam.sk/video/3421/drevoruba...
Je dobré, že takéto recepty neupadnú do zabudnutia.