Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 595 kJ / 2 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,66 g |
Tuky | 86,12 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 954 mg |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 228,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvaříme těstoviny, slijeme je, a než připravíme ostatní, necháme na cedníku dobře okapat a trochu zchladnout. Zatím nastrouháme sýr, a pokud přidáváme i uzeninu (třeba šunku, klobásku apod.), tak ji pokrájíme.
Krok 2: Pak těstoviny na tuku osmahneme (případně i s pokrájenou uzeninou), podle chuti osolíme a opepříme. Zalijeme rozšlehanými vejci a promícháme, aby se vejce srazila. Povrch posypeme strouhaným sýrem.
Zveřejněno 12. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny se sýrem a vejci – rychlá večeře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q9y0
Moje poznámka
Těstoviny se sýrem a vejci – rychlá večeře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q9y0
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 7 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 17 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 36 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Suroviny:
těstoviny,
máslo,
sýr nastrouhaný,
vejce,
pepř,
uzenina,
nať cibulková
Komentáře (3)