Nejlepší pepřová omáčka nejen k panence
Výborná smetanová omáčka s vůní a pikantností pepře. Hodí se k vepřové panence, ale můžete ji samozřejmě servírovat i k jiným oblíbeným druhům masa. Její přípravu však neuspěchejte, pomalé vaření jí dodá tu správnou chuť a konzistenci.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 3 406 kJ / 814 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,74 g |
Tuky | 83,93 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 77 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 7,91 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tip 1: U omáčky je potřeba být opravdu trpělivý, ačkoliv se to nezdá, ke správnému výsledku se dojde pomalým vařením a na přípravu budete potřebovat minimálně 15 minut.
Tip 2: Omáčku je nejlepší připravovat v pánvi, ve které jste opékali maso, omáčka bude mít o to silnější chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 11. 2020 20:20
( Pepřové omáčky mám ráda, dělávám s naloženým zeleným, a výborná je s růžovým...)
26. 11. 2020 18:02
26. 11. 2020 17:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 17 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 18 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 19 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 22 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 23 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Luciksch uvařil před 8 hodinami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 8 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 10 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 10 hodinami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 10 hodinami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 11 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 11 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 11 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Krupicovo pudinkový letní dort: Osvěžující vláčný dezert korunují šťavnaté jahody zalité do pevné želatiny, příprava je snadná
Jaká je nejlepší poleva na zdobení perníčků? Taková, co se krásně nanáší, nestéká, rychle schne a je velmi chutná
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Další recepty
Suroviny: pepř černý, bourbon, vývar masový, smetana ke šlehání, máslo
Nejlepší pepřová omáčka nejen k panence
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vEY5
3 názory