Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 598 kJ / 1 338 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,38 g |
| Tuky | 92,76 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,76 g |
| Sodík | 1,09 g |
| Sůl | 2,46 g |
| Sacharidy | 4,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kotletu a vajíčka nakrájíme na kostičky, šalotku na drobno a rukolu nasekáme či natrháme na menší kousky.
Krok 2: V misce důkladně promícháme pomazánkové máslo, sýr, šalotku, majonézu, rukolu, osolíme, opepříme a přidáme uzenou krkovici. Znovu promícháme, přidáme nakrájená vajíčka a ještě opatrně zamícháme.
Krok 3: Servírujeme na pečivo se salátem lollo rosso.
Zveřejněno 20. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z uzené kotlety, rukoly, vajec a sýra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MylR
Moje poznámka
Pomazánka z uzené kotlety, rukoly, vajec a sýra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MylR
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 2 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 3 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 13 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 17 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 31 minutami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 34 minutami
Likérové špičky
Klanic před 55 minutami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 56 minutami
Posvícenské ořechy
Hannca před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 1 hodinou
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 1 hodinou
Kuře pečené s batáty, mrkví a sušeným ovocem
Wikki před 1 hodinou
Zdravé celozrnné sušenky
káťa před 1 hodinou
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
LUCAH před 3 hodinami
Suroviny:
kotleta,
rukola,
sýr smetanový,
pomazánkové máslo,
majonéza,
cibule šalotka,
vejce,
sůl,
pepř bílý,
salát lollo rosso,
Komentáře (1)