Rychlá rajská polévka se skořicí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 217 kJ / 291 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,18 g |
Tuky | 31,35 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,57 g |
Postup přípravy
Krok 1: V kastrůlku přivedeme k varu rajčatová pyré spolu s vodou, kterou jsme krabičky od pyré vyplachovali (asi 300 ml). Přidáme olivový olej, skořici, sůl, pepř a oregano. Vše necháme projít varem.
Krok 2: Servírujeme jednoduše s nasekanou čerstvou bazalkou, kterou polévku zasypeme před podáváním. Zapečené bagetky s máslem a česnekem jsou tou nejlepší přílohou.
Zveřejněno 11. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá rajská polévka se skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7QGQ
Moje poznámka
Rychlá rajská polévka se skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7QGQ
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 9 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 12 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 12 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 12 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 11 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 12 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 12 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 12 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 13 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 13 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 14 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 14 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 15 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 16 hodinami
Suroviny:
pyré rajčatové,
olej olivový,
bazalka čerstvá,
skořice mletá,
sůl,
pepř,
koření oregáno
Komentáře (2)