Rychlá rajská polévka se skořicí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 217 kJ / 291 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,18 g |
Tuky | 31,35 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,57 g |
Postup přípravy
Krok 1: V kastrůlku přivedeme k varu rajčatová pyré spolu s vodou, kterou jsme krabičky od pyré vyplachovali (asi 300 ml). Přidáme olivový olej, skořici, sůl, pepř a oregano. Vše necháme projít varem.
Krok 2: Servírujeme jednoduše s nasekanou čerstvou bazalkou, kterou polévku zasypeme před podáváním. Zapečené bagetky s máslem a česnekem jsou tou nejlepší přílohou.
Zveřejněno 11. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá rajská polévka se skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7QGQ
Moje poznámka
Rychlá rajská polévka se skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7QGQ
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 11 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 12 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
stepankov.s před 2 hodinami
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 4 hodinami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 4 hodinami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 5 hodinami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 5 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 5 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 7 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 7 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 11 hodinami
Suroviny:
pyré rajčatové,
olej olivový,
bazalka čerstvá,
skořice mletá,
sůl,
pepř,
koření oregáno
Komentáře (2)