Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vegan rybičková pomazánka (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

28. 1. 2021 13:56

Suroviny pro 10

10

Nutriční hodnoty

Energie891 kJ / 213 kcal
Bílkoviny15,96 g
Tuky8,84 g
Vláknina5,64 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Uzené tofu z pomazánky zpočátku dost čouhá, po vychlazení není tak nápadné. Chuťově jsou dobré obě varianty, jak z uzeného, tak z mandlovo-ořechového.

Recept inspirován internetem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: tofu, cizrna sterilovaná, cizrna, cibule, šťáva citronová, sůl, pepř, koření na ryby, pažitka

TopRecepty.cz

Vegan rybičková pomazánka (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qyyp