Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapří halászlé bez kostí (Dělená strava podle LK - Zvířata)

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

2. 1. 2022 18:11

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 286 kJ / 546 kcal
Bílkoviny10,60 g
Tuky25,13 g
Vláknina17,52 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 55 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy61,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Halászlé by mělo obsahovat více druhů sladkovodních ryb, ale kdo nemá doma rybáře, kapr mu postačí. V nejjednodušším původním receptu v kotlíku někde na ohništi u řeky se restování vůbec nepoužívá, polévka je pouze směsí vařených ryb, koření a zeleniny. Ale i tahle rozmazlená verze je moc dobrá a hlavně - bez kostí.

Inspirováno širým polem internetovým.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: cibule, olej, rajče, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá bílá, kapr, hlava kapří, mlíčí, jikry z kapra, pepř, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř mletý, paprika sušená pálivá, paprika sušená sladká, petrželka

TopRecepty.cz

Kapří halászlé bez kostí (Dělená strava podle LK - Zvířata)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/prjQ