Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 101 kJ / 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 1,30 g |
Vláknina | 9,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 56,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jablká olúpeme, prerežeme a nakrájame na rovnakú hrúbku. Je dobré ich nakrájať natenko, aby boli ohybné. Takto nakrájané dáme zapariť do vriacej vody asi 1 minútu. Scedíme a pod studenou vodou poriadne ochladíme.
Krok 2: Lístkové cesto nakrájame po šírke asi na 2 cm pásy. Na ne poukladáme zaparené jablká, posypeme škoricovým cukrom a pomaly stáčame do tvaru ruže.
Krok 3: Takto urobené ruže dáme do košíčkov na maffiny, poukladáme na plech a dáme piecť do rúry na 180 stupňov asi 30 minút.
Zveřejněno 13. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkové růže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nvLE
Moje poznámka
Jablkové růže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nvLE
Nejnovější recepty
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 2 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 3 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 3 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 3 hodinami
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 2 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 2 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 3 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 3 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 5 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 5 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 6 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 6 hodinami
Suroviny:
těsto listové,
jablko,
cukr skořice
Komentáře (1)