Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 727 kJ / 2 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 305,92 g |
Tuky | 129,01 g |
Vláknina | 16,81 g |
Cholesterol | 975 mg |
Sodík | 8,81 g |
Sůl | 21,85 g |
Sacharidy | 40,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nakrájíme cibuli na kostičky a dáme do mističky. Přidáme prolisovaný česnek (může být i nakrájený) a všechny ostatní ingredience na marinádu a vše smícháme.
Krok 2: Marinádou potřeme maso ze všech stran a necháme v lednici do druhého dne.
Krok 3: Maso pečeme na cca 160 stupňů 5 hodin, poté ho natrháme dvěma vidličkami a podáváme dle chuti s kaší, hamburgerovou bulkou, bramborami, pečivem, zeleninou... Přidáme například i BBQ omáčku, která je k trhanému masu výborná.
Zveřejněno 23. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trhané maso - vepřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lqj6
Moje poznámka
Trhané maso - vepřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lqj6
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 2 hodinami
Krenex
dragomirac před 3 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 4 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 4 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 4 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 5 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 5 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 6 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
česnek,
ocet rýžový,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
pepř mletý,
sůl,
paprika sušená uzená,
koření ďábelské,
olej
Komentáře (1)