Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 288 kJ / 547 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,58 g |
| Tuky | 4,30 g |
| Vláknina | 2,25 g |
| Cholesterol | 220 mg |
| Sodík | 228 mg |
| Sůl | 0,56 g |
| Sacharidy | 11,63 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuracie mäso nakrájame na kocky alebo rezance.
Krok 2: Na panvici rozpálime olej a vložíme mäso. Za stáleho miešania orestujeme. Potom pridáme na kolieska nakrájaný pór, osolíme, okoreníme čiernym korením a kurkumou, podlejeme vínom a dusíme asi 10 minút. Vínom podlievame postupne, podľa potreby.
Krok 3: Na druhej panvici rozpálime olej a opečieme na kocky narezané tofu.
Krok 4: Podávame kombinovane mäso a tofu s kuskusom, ryžou a pod.
Zveřejněno 8. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso s tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pJY1
Moje poznámka
Kuřecí maso s tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pJY1
Nejnovější recepty
Vepřová roláda plněná houbami a slaninou, celerové pyré
Přidáno před 6 hodinami
Plněné bramborové knedlíky škvarky a houbami
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí kousky se smetanovým špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Husí stehna s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Čočková polévka s nočky a párkem
Přidáno před 13 hodinami
Fazolová polévka podle tatínka
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí svíčková na smetaně
JirkaB před 1 hodinou
Sachr dort z jablek
KristinaT před 1 hodinou
Tiramisu roláda s Mascarpone
agibail před 3 hodinami
Zapečené brambory se smetanou a kuřecím masem
Kajkajak před 4 hodinami
Cikánská pečeně z hovězího masa
L.Botosova před 4 hodinami
Langoše z jogurtu
Lucie Hertlova před 6 hodinami
Cuketová polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Jitinka před 6 hodinami
Krkovice zapečená se sýrem a zeleninou
MilanKopper před 7 hodinami
Suroviny:
maso kuřecí,
tofu uzené,
pórek,
víno bílé,
olej,
kurkuma,
pepř,
sůl
Komentáře (1)