Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 288 kJ / 547 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,58 g |
Tuky | 4,30 g |
Vláknina | 2,25 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 228 mg |
Sůl | 0,56 g |
Sacharidy | 11,63 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuracie mäso nakrájame na kocky alebo rezance.
Krok 2: Na panvici rozpálime olej a vložíme mäso. Za stáleho miešania orestujeme. Potom pridáme na kolieska nakrájaný pór, osolíme, okoreníme čiernym korením a kurkumou, podlejeme vínom a dusíme asi 10 minút. Vínom podlievame postupne, podľa potreby.
Krok 3: Na druhej panvici rozpálime olej a opečieme na kocky narezané tofu.
Krok 4: Podávame kombinovane mäso a tofu s kuskusom, ryžou a pod.
Zveřejněno 8. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso s tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pJY1
Moje poznámka
Kuřecí maso s tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pJY1
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 2 hodinami
Krenex
dragomirac před 3 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 4 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 4 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 4 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 5 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 5 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 6 hodinami
Suroviny:
maso kuřecí,
tofu uzené,
pórek,
víno bílé,
olej,
kurkuma,
pepř,
sůl
Komentáře (1)